Acil Yorumlarınızı Bekliyorum- Boşanma Nedeni

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
Kızlar merhaba

Eşimle ayrılmayı düşünüyorum henüz konuşmadım onla. Öncelikle eşime âşık olmuştum kısa sürede evlendik fakat evlendikten sonra çok bencil olduğunu anlamamı sağlayan hareketleri oldu. çok dominant. Kesinlikle onun dediği olmak zorunda benimle alakalı konularda bile uzaktan herkese çok anlayışlı gibi gözükse de-bu arada herkes hayran ve aşıktır ona- ben bu şekilde yaşayamıyorum.. özellikle bazı konularda ben erkeğim diye başladığında onu öldürmek istiyorum..

Ben genel olarak tartışmalardan uzak durmaya çalışırım çünkü bu tarz insanlarla tartışmaya girilmez. Bu da benim sevgimi aldı götürdü.. artık yüzünü bile görmek istemiyorum fakat hamilelikten midir nedir kendimde güç bulamıyorum..o kadar ağlak güçsüz oldum ki.. normalde kafamın dikine gider kendi başıma neler yapardım.. istanbulda tek başıma 6 yıl geçirdim hem çalıştım hem okudum hem sosyal aktivitelere katıldım.. ama su an o kadar asosyalim ki işe gidiyorum -bu arada kendi işyerimiz- eve geliyorum..

Hayatımı onla geçiremeyeceğimi anladım ama zamanlama ne olmalı?

Bu durumda tecrübeli kişilerden yardım almak istiyorum.

Öncelikle boşanma durumu ve sonrasında neler yaşarım bilmek istiyorum.. bebekle alakalı sıkıntı yaşar mıyım? Babası etrafında olabilir sadece benim hayatımda olmasını istemiyorum arkadaş gibi olabiliriz.. Yani bu durum bebeğimi ne derece etkiler sizce? Devam edersem mutsuz bir annesi olacak.. devam etmezsem babasını her gün göremeyecek..

İkinci ise bebek doğana kadar katlanmalı mıyım sizce? Her ne kadar arkadaş olma ihtimalimiz olsa bile beni sevdiğini ve bencilliğini biliyorum bu dönemde bana zarar vermeye kalkabilir psikolojik olarak tehdit vs olabilir belki.. bundan emin değilim ama tüm ihtimalleri göz önünde tutmaya çalışıyorum..

Not : Bebek konusunda hatalıyım evlilik oturmadan olması kötü oldu ama bir yandan da iyi ki oldu beni mutlu eden tek şey şuan onu düşündükçe sabırsızlanıyorum..

Hamilelikte hormonlardan ötürü insan çok mantıklı düşünemiyor, bir arkadaşım da sizin gibi boşanmak istiyordu, Doğumdan sonra sorunları hallettiler, şimdi 4 yaşında kızı ve ayrılmadılar.

Bence hiç değilse Bebek doğup biraz toparlanana kadar bekleyin , eşinizi de bu dönemde görmezden gelmeye çalışın, takmayın yaptıklarını. Kendinizi toparladıktan sonra tekrar etraflıca düşünürsünüz

Off bilemedim ki çok zor bi durum.

Hamilelik öncesinde de boşanma fikrin var mıydı?

Hamilelikte hormonlardan ötürü insan çok mantıklı düşünemiyor, bir arkadaşım da sizin gibi boşanmak istiyordu, Doğumdan sonra sorunları hallettiler, şimdi 4 yaşında kızı ve ayrılmadılar.

Bence hiç değilse Bebek doğup biraz toparlanana kadar bekleyin , eşinizi de bu dönemde görmezden gelmeye çalışın, takmayın yaptıklarını. Kendinizi toparladıktan sonra tekrar etraflıca düşünürsünüz

Bunu bende düşünüyorum acaba yanlış bir karar mı veriyorum diye.. Hormonlar tüm dengemi bozdu.. Bir gün aşırı bir aşk varken diğer gün onu öldürmek geliyor kafamda cinayet senaryoları kuruyorum :)

Bunu bende düşünüyorum acaba yanlış bir karar mı veriyorum diye.. Hormonlar tüm dengemi bozdu.. Bir gün aşırı bir aşk varken diğer gün onu öldürmek geliyor kafamda cinayet senaryoları kuruyorum :)
Bence acele etmeyin. Belki hormanal bir durumdur geçicidir. Biraz zaman gecsin kendinizi yoklayin

o dönemlerde yoktu son 2 aydır çok fazla var
O zaman seni ani kararlar vermekten men ediyorum:)

Şaka bi yana lütfen karar vermek için kendine zaman tanı. Bebek doğsun önce bi kendine gel, toparlan. Sonra tekrar konuşalım.

Ben de yeni doğum yaptığımda devamlı boşanma hayalleri kuruyordum ve ortada elle tutulur bi sebep yoktu. Şu anda kızım 1 yaşında ve o düşüncelerin hiçbiri kalmadı. Asayiş berkemal :KK66:

Valla canım benim ben annemlerde kaliyorum şuan burayi okudukça aklima boşanma fikirleri de geliyo ama
Eşimi görünce kalbim küt küt atıyor 9 yıllık evliyim bi kendinle konuş ölç kafanda tart öyle. .

Onu ben çok yaşadım, iyi biliyorum. Hatta bıkkınlık gelmişti, ayrılsam kafam rahat olur diyordum. Ama bebekten sonra durum değişti. Eşim bile değişti.
Senin eşinin de huyları bebekten sonra yumuşayabilir, kendini düşünmekten daha cok babalık moduna geçebilir, belki ozaman daha tahammül edilebilir olur :)

Valla canım benim ben annemlerde kaliyorum şuan burayi okudukça aklima boşanma fikirleri de geliyo ama
Eşimi görünce kalbim küt küt atıyor 9 yıllık evliyim bi kendinle konuş ölç kafanda tart öyle. .

kendimle konuşmam çok güzel sonuçlanmıyor sürekli olarak yaptıkları zorlamaları veya ufak ve ya büyük kalbimi kıran şeyler büyüdükçe büyüyor..

Onu ben çok yaşadım, iyi biliyorum. Hatta bıkkınlık gelmişti, ayrılsam kafam rahat olur diyordum. Ama bebekten sonra durum değişti. Eşim bile değişti.
Senin eşinin de huyları bebekten sonra yumuşayabilir, kendini düşünmekten daha cok babalık moduna geçebilir, belki ozaman daha tahammül edilebilir olur :)

belkide hamilelikten abartıyorum ama emin olamıyorum bir türlü o kadar canımı sıktığı zamanlar oluyor oturup saatlerce ağlayabiliyorum.. bebek gelince belki bana değil ona takar birazda

Canim Onu gerçekten seviyormusun?
Bide şuan hormonlarin normal degil

önceden olsa hiç düşünmeden evet derdim ama şu sıralar o bile sorduğunda veya beni sevdiğini söylediğinde cevap veremiyorum.. başkası yalandanda olsa bende seni seviyorum der ama ben bilemiyorum artık

Bence kendinize ve eşinize biraz zaman tanımalısınız. Şu an zor bir süreç yaşıyorsunuz, baba olmak erkekleri olgunlaştırır değiştirir. Ona sıkıntılarınızı anlatın, işin kötüye doğru gittiğini bilsin, sizi kaybetmemek için kendini düzeltir inşallah

belkide hamilelikten abartıyorum ama emin olamıyorum bir türlü o kadar canımı sıktığı zamanlar oluyor oturup saatlerce ağlayabiliyorum.. bebek gelince belki bana değil ona takar birazda
Mutlaka canım, dengeler değişecek, ilgi alanlarınız değişecek. senin bile belki eşini takacak fırsatın olmayacak. İnsanın duyguları düşünceleri çok değişiyor bebekten sonra. Mutlaka bekle, acele etme

Bence kendinize ve eşinize biraz zaman tanımalısınız. Şu an zor bir süreç yaşıyorsunuz, baba olmak erkekleri olgunlaştırır değiştirir. Ona sıkıntılarınızı anlatın, işin kötüye doğru gittiğini bilsin, sizi kaybetmemek için kendini düzeltir inşallah

sıkıntı orda ben konuşmaya çalıştığımda ya hemen kalbi kırılıyor yada konuyu kapatıyor.. ayrıca nerden başlayacağımı bilemiyorum çünkü onunla konuştuğumda kalb, kırılacak ağlayacak falan diyede korkuyorum.. benim eşim çok iyi rol yapar önceden inanıyordum ama şimdi biliyorum ne yaptığını

Mutlaka canım, dengeler değişecek, ilgi alanlarınız değişecek. senin bile belki eşini takacak fırsatın olmayacak. İnsanın duyguları düşünceleri çok değişiyor bebekten sonra. Mutlaka bekle, acele etme

beklemem daha iyi olacaktır muhtemelen.. umarım bebekten sonra düzelir bu durum.. çünkü en çok korktuğum şey 3 5 yıl sonra uyanıp hayatımın zamanım olmadığı için geçmiş olması ve benim zamanımı harcayıp hiçbirşey elde edememiş olmam.. o yuzden biraz acele ediyor olabilirim ayrıca..

Bence hamileliğiniz zor geçiyor hormonlarınızı tasiyamiyorsunuz belli ki... Doğumu bekleyin hatta lohusalık'ın çıkmasını bekleyin... Asosyal oldum diyorsunuz peki sosyal olmak için hiç adım atmadınız mı ?

Bence hamileliğiniz zor geçiyor hormonlarınızı tasiyamiyorsunuz belli ki... Doğumu bekleyin hatta lohusalık'ın çıkmasını bekleyin... Asosyal oldum diyorsunuz peki sosyal olmak için hiç adım atmadınız mı ?

hamilelik döneminde işi bırakıp bir kaç kurs almayı yada en azından yeni ortamlara girmeyi planlamıştım ama işler kötüleşti ben işi bırakamadım.. haftasonu dahil çalışmak zorunda kaldığım dönemler oldu.. daha yeni toparlanıyor şu sıralar.. onun dışında sürekli yorgunum zaten ev işi yemek vs derken aksam 10-11 oluyordu. en azından 3 4 hafta daha çalışmam gerekecek bu dönemde ki emin ellerde doğum yapabileyim..

Back
X