Acil Yorumlarınızı Bekliyorum- Boşanma Nedeni

Bence hamileyken karar almayın, şimdilik bebeğe odaklanın, lohusalık da geçince ölçüp tartarsınız. Hormonlarınız sizi buna itmiş olabilir.

Hamilelik hormonlati canim...bebek dogunca hersey duzelir..bosanmak cozum degil..daha buyuk sıkıntılar cikar karsina..ani karar verme..konusarak onu duzeltmeye calis...baba olunca degisiyorlar...kendilerini unutuyorlar..duzelir takma kafana..ikinizin bebegi geliyoo sen onu dusun...

Hamilelik hormonlati canim...bebek dogunca hersey duzelir..bosanmak cozum degil..daha buyuk sıkıntılar cikar karsina..ani karar verme..konusarak onu duzeltmeye calis...baba olunca degisiyorlar...kendilerini unutuyorlar..duzelir takma kafana..ikinizin bebegi geliyoo sen onu dusun...

umarım canım bende hamılelıkten abarttıgımı dusunuyorum artık lohusa donemı gecınce mantıklı dusunmeye baslayınca degısecektır umarım

Bebek dogana kadar bosanamazsin net..Hakim bakar esin tam kusurlu mu diye ortada terk merk yok yollar terapiste..

Son düzenleme:
Evlilik terapistine gitseniz.
Hamilelik hormonlari yoruyor seni belli ki
Hic bir cocuk bosanmis ailede buyumek istemez.
Kurtarılmaya değecek hic mi guzel bir seyler yok?

Bosanma oyle bir anda verilecek bir karar degil hele de cocuk varsa. Hersey bittiginde, artik bicak kemige dayandiginda, ne yapilirsa yapilsin her yolu denemis olmaya ragmen yurutulemediginde o karar verilmeli. Ortada oturmamis yeni bir evlilik var. Ustelik de hamilelik var. Hormonlarin tavan yaptigi bir donem. Bu karar icin cok erken.

Cok ani karar veriyosunz bence.
" bir gun seviyorum bir gun öldurmek istiyorum' cumlesindeki seviyorum cumlesi bunu gosteriyor.
Kafaniz karisik ve emin degilsiniz verdiginiz karardan.

Arada çocuk varken boşanma olayını iyice tartmalisiniz, aile terapisi kurtarabilir ilişkinizi. Hemen boşanmaya düşünmeyin.

Back
X