- 21 Kasım 2025
- 8
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi bebisler23
-
Beta pozitif sonra negatif olduysa kimyasal olmuşturMerhaba reglimin gecikmesinin 7. Günündeyim ve birkaç kere gebelik şüphem olduğu için beta ve evde idrar testi ile gebelik testleri yaptım idrar testlerim negatif betada sadece bi kere pozitif çıktı daha sonra hep negatif fakat hala regl olamadım belirtilerim var ve ovülasyon testim baya pik gibi çıktı bugün beta pozitif çıktığı günde aynı şekildeydi böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda?
15 den 0 a düştü beta az önce de kan gördüm ama kahverengiyle karışık fakat regl olmadım halaBeta ne zaman pozitif oldu değerin kaçtı kaça düştü
Kimyasal yaşamışsın tutunmadan düşmüş benimde öyle olmuştu başlar regl 1-2 güne felan15 den 0 a düştü beta az önce de kan gördüm ama kahverengiyle karışık fakat regl olmadım hala
Doktora göründünüz mü , kimyasal yaşadıysanız en azından bi doktor görse iyi olurdu içinizde herhangi bi parça kalmaması iyi temizlenmesi içinMerhaba reglimin gecikmesinin 7. Günündeyim ve birkaç kere gebelik şüphem olduğu için beta ve evde idrar testi ile gebelik testleri yaptım idrar testlerim negatif betada sadece bi kere pozitif çıktı daha sonra hep negatif fakat hala regl olamadım belirtilerim var ve ovülasyon testim baya pik gibi çıktı bugün beta pozitif çıktığı günde aynı şekildeydi böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda?
Kimyasal yaşamışsın tutunmadan düşmüş benimde öyle olmuştu başlar regl 1-2 güne felan
Göründüm evet keseyi şu an varsa bile görmem mümkün değil dedi maalesef başka da bişey demediDoktora göründünüz mü , kimyasal yaşadıysanız en azından bi doktor görse iyi olurdu içinizde herhangi bi parça kalmaması iyi temizlenmesi için
Yarına olursun büyük ihtimalle değerin çok düşükmüş zaten 15 den düşmüş parça felanda kalması mümkün değil o yüzden için rahat olsun sıfırlandıysa eğer bu ay tekrar yumurtlama görürsün bende bu ay kimyasal geçirdim doktor sıfırlanmış tekrar yumurtlama olur 1 döngü beklemene gerek yok demişti tekrar ovulasyona başladım bende sakın stres yapma umutsuzluğa kapılma sadece yumurtlama dönemin biraz daha geç olabilir diğer aylara göre kimyasaldan dolayıBakalım artık aslında bi saat önce bi kahverengiyle karışık kan geldi ama devamı gelmedi
Anladım ovülasyon dönemindeyim zaten sanırım regl olana kadar değerlendireyim mi sizce tutma ihtimali var mıdır regl olmadım ya henüz pek bilmiyorum bu tarz şeyleri o yüzden soruyorum daYarına olursun büyük ihtimalle değerin çok düşükmüş zaten 15 den düşmüş parça felanda kalması mümkün değil o yüzden için rahat olsun sıfırlandıysa eğer bu ay tekrar yumurtlama görürsün bende bu ay kimyasal geçirdim doktor sıfırlanmış tekrar yumurtlama olur 1 döngü beklemene gerek yok demişti tekrar ovulasyona başladım bende sakın stres yapma umutsuzluğa kapılma sadece yumurtlama dönemin biraz daha geç olabilir diğer aylara göre kimyasaldan dolayı
Regl başlamadı dedin şu an ovulasyon döneminde olamazsın ki yeni kimyasal geçirdin regl başlaması lazım ondan sonra hatta şey yapabilirsin internette ovulasyon testi sipariş ver adet bittikten 2-3 gün sonra her gün aynı saatte 2 saat sıvı alımını keserek test yap yumurtlama gününü bulabilirsin bu şekildeAnladım ovülasyon dönemindeyim zaten sanırım regl olana kadar değerlendireyim mi sizce tutma ihtimali var mıdır regl olmadım ya henüz pek bilmiyorum bu tarz şeyleri o yüzden soruyorum da
Anladım fakat bende zaten ovülasyon testleri mevcut almıştım bugün de saat 5 gibi denedim kırmızı çıktı en az c çizgisi kadar o yüzden sordum bende bunu anlayamadım neden böyle oldu bilmiyorumRegl başlamadı dedin şu an ovulasyon döneminde olamazsın ki yeni kimyasal geçirdin regl başlaması lazım ondan sonra hatta şey yapabilirsin internette ovulasyon testi sipariş ver adet bittikten 2-3 gün sonra her gün aynı saatte 2 saat sıvı alımını keserek test yap yumurtlama gününü bulabilirsin bu şekilde
Merhaba tekrardan dün idrar testi yaptım silikte olsa pozitif çıktı sizce olabilir mi gebelik?Doktora göründünüz mü , kimyasal yaşadıysanız en azından bi doktor görse iyi olurdu içinizde herhangi bi parça kalmaması iyi temizlenmesi için
Canım ya ben senin olayı hiç anlamadım ya beta önce pozitif sonra negatif yazmışsın . O zaman kimyasal geçirmiş olabilirsin. Beta çünkü hep yükselmek zorunda hamilelikte özellikle ilk 9-10 haftada . Senin tekrarsan kan vermen gerekiyor. Gebelik olabilir ama sağlıklı bi gebelik olmayabilir. En iyisi kan vermenMerhaba tekrardan dün idrar testi yaptım silikte olsa pozitif çıktı sizce olabilir mi gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?