acil yuva aranıyor

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
ormanda buldum aldım ama evde pitbullum var ikisine birden bakamam sahiplendirmek istiyorum yer çanakkale gelip alabilirse her şehirden olur

Eklentiler

• 12910392_1061628510568944_1308929230_n.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 182
facebookta bu tarz gruplar var oraya da ilan verin bence. daha çok kişi görür.

Petarkadaş diye bir site var, orada da ilgilenen çok olur. Çok tatlı maşallah. İnşallah sevgi dolu bir ailesi olur

bende ne kırması diye düşünüyodum sağol barak cinsi av köpeği dedi amcam acaba aynı şey mi dediğinizle?
Onu bilmiyorum da ben isviçre dağ köpekleriniçok severim ordan farkettim hemen..
Tr de yaygın olmayan bir cins.. Terrier e de benziyor..
Umarım yuvalanır..

Iyi birine gitsin ya. Cok sekermis.

ATTRAENTE bu tur konularla ilgili bir arkadas. Kopekleri de sever . Belki extra bir bilgisi vardir.

Son düzenleme:
Çok şeker kıyamam ona ben
Allah bahtını açık etsin
Çanakkale'de durum nedir bilemiyorum ama şu anda İstanbul barınaklarında sahiplendirme çalışmaları var. Hayvanı misafir olarak evinizde tutuyorsunuz, barınakta aşılarını ve kısırlaştırmasını yapıyorlar, hayvan sahiplenmek isteyen olduğunda yönlendiriyorlar, bir kaç yerde bu uygulamaya rastladım, isterseniz bulunduğunuz bölgedeki barınağa danışın

burdaki barınak çok kötü. sokaga bıraksam dha iyi yani. sokaga bırakırım yine barınaga bırakmam..

burdaki barınak çok kötü. sokaga bıraksam dha iyi yani. sokaga bırakırım yine barınaga bırakmam..

Buradaki uygulamada barınağa bırakılmıyor hayvan, götürüp aşılarını yaptırıyorsunuz, kayıt altına alınıyor ve size geri veriliyor, koruyucu aile gibi yani. Yoksa barınakta yaşamalarına bende karşıyım

işte burda daha barınaktaki köpekleri aç bırakıp aşı yapmıyolar ve satıyolar.. öyle bi uygulma yok yani

işte burda daha barınaktaki köpekleri aç bırakıp aşı yapmıyolar ve satıyolar.. öyle bi uygulma yok yani

Ne zaman bitecek bu barınak çilesi
İstanbul'da da bir iki barınak dışında durum pek sevimli değil
Zaten barınak ortamı hayvanın yaşam kalitesi açısından kötü, bir de üzerine insanların kötülüğü ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…