oralara da verdimfacebookta bu tarz gruplar var oraya da ilan verin bence. daha çok kişi görür.
kendi oğlum adına bi hesabımız var o sitede zaten orda da paylaştık sağolun :)Petarkadaş diye bir site var, orada da ilgilenen çok olur. Çok tatlı maşallah. İnşallah sevgi dolu bir ailesi olur
bende ne kırması diye düşünüyodum sağolAaa bu isviçre dağ köpeği kırması..çok zeki bir tür..ama kırma..
Umarım iyi olur sonu..
Onu bilmiyorum da ben isviçre dağ köpekleriniçok severim ordan farkettim hemen..bende ne kırması diye düşünüyodum sağolbarak cinsi av köpeği dedi amcam acaba aynı şey mi dediğinizle?
koydummpetsbook a da koy
burdaki barınak çok kötü. sokaga bıraksam dha iyi yani. sokaga bırakırım yine barınaga bırakmam..Çok şeker kıyamam ona ben
Allah bahtını açık etsin
Çanakkale'de durum nedir bilemiyorum ama şu anda İstanbul barınaklarında sahiplendirme çalışmaları var. Hayvanı misafir olarak evinizde tutuyorsunuz, barınakta aşılarını ve kısırlaştırmasını yapıyorlar, hayvan sahiplenmek isteyen olduğunda yönlendiriyorlar, bir kaç yerde bu uygulamaya rastladım, isterseniz bulunduğunuz bölgedeki barınağa danışın
burdaki barınak çok kötü. sokaga bıraksam dha iyi yani. sokaga bırakırım yine barınaga bırakmam..
işte burda daha barınaktaki köpekleri aç bırakıp aşı yapmıyolar ve satıyolar.. öyle bi uygulma yok yaniBuradaki uygulamada barınağa bırakılmıyor hayvan, götürüp aşılarını yaptırıyorsunuz, kayıt altına alınıyor ve size geri veriliyor, koruyucu aile gibi yani. Yoksa barınakta yaşamalarına bende karşıyım
işte burda daha barınaktaki köpekleri aç bırakıp aşı yapmıyolar ve satıyolar.. öyle bi uygulma yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?