Acil

Funer0745

Teşekkürler bebeğim ❤❤
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
280
118
23
41
Arkadaşlar 1 saattir 15 dk bir karnimda sertleşme oluyor ama ağrı yok. Normal mi bu ilk defa oluyor.

ben geliyorum mu demek istiyor acaba? öyle olsa agrısız gelmez sanırım..

O sertlesme bebegin bir yerde toplanmasi ya kafasi yada poposuyla baski yapmasindan kaynaklaniyor ama gecmiyor ve cok agrili ise dr a gidin mutlaka. Funer0745

O sertlesme bebegin bir yerde toplanmasi ya kafasi yada poposuyla baski yapmasindan kaynaklaniyor ama gecmiyor ve cok agrili ise dr a gidin mutlaka. Funer0745

Sertleşme aşağıdan yukarıya doğru oluyor. Ağrım hiç yok.bulunduğum yerde doktor da yok .2.5 saat yol gitmem lazım.

Bebegin pozisyonundan kaynakli bence baski yapiyor ya ayagiyla itiyordur ya kafasi ya ppoposuyla baski yapiyordur baska bir sikinti olsa sancin olurdu belirli araliklar ya suyun gelirdi bu durum seni cok tedirgin ediyorsa tlf acabilecegin bir yer yokmu Funer0745

Yok malesef inşallah dediğin gibidir .çok teşekkür ederim cevap verdigin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tatlım kasılma başlayıp su gelmeye bilir Doğum masasına kadar suyu patlamayan kadınlar biliyorum hastane çok uzaksa 112i ara durumu anlat orda ne yapacağını Doğum sancısını değil mi söylerler sana

Tatlım kasılma başlayıp su gelmeye bilir Doğum masasına kadar suyu patlamayan kadınlar biliyorum hastane çok uzaksa 112i ara durumu anlat orda ne yapacağını Doğum sancısını değil mi söylerler sana

Saol canım. Dünü kazasız atlattık sükür. Yalanci sancılar kandırdı beni sanırım geçti :) 112 fikrini aklımda tutucam. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…