Yok vermedim yani hamilelik olsa belirtisi olmazmi bende tık yokBelki gec dollenmedir hic kan testi vermeyi denedinmi ?
Herkesin bi belirtisi olmak zornda degl. Zaten gec dollenmeyse gec belirti verir. Bence bi kan verin gebelik yoksada zaten baska bisey vardir adet sokturucu falan verir belki doktorunuz. Ayrica adetinizin uzun bir sure gecikmesi yeterli belirti deglm i?Yok vermedim yani hamilelik olsa belirtisi olmazmi bende tık yok
Bencede bir kan testi yapın canım, belirtiler kisiden kisiye değişiyor, kimi belirti yaşarken kimi hiçbir belirti yaşamayabilirYok vermedim yani hamilelik olsa belirtisi olmazmi bende tık yok
Aynn doqruHerkesin bi belirtisi olmak zornda degl. Zaten gec dollenmeyse gec belirti verir. Bence bi kan verin gebelik yoksada zaten baska bisey vardir adet sokturucu falan verir belki doktorunuz. Ayrica adetinizin uzun bir sure gecikmesi yeterli belirti deglm i?
AnladimBencede bir kan testi yapın canım, belirtiler kisiden kisiye değişiyor, kimi belirti yaşarken kimi hiçbir belirti yaşamayabilir
Vakit kybetmeden kan testi yapın dediğim gibi çünkü gecikmeniz yeterli bence canım, olursa ki inşallah vardır ilk bebeginizmi olacakAnladim
Evett henüz dusunmuyodumm bakalım nasipVakit kybetmeden kan testi yapın dediğim gibi çünkü gecikmeniz yeterli bence canım, olursa ki inşallah vardır ilk bebeginizmi olacak
Bende senin gibiyim adetim 19 gün geçti iki kere test yaptm negatif kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm sonucu pazartesi çıkacak onu bekliyorm sizde bi görünün benceArkadaşlar iki tane idrar testi yaptım fakat neqatif çıktı .adetim 23 gün gectii idrar testi yapan varmı yani doqrumudur.
Anladım cnmBende senin gibiyim adetim 19 gün geçti iki kere test yaptm negatif kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm sonucu pazartesi çıkacak onu bekliyorm sizde bi görünün bence