Acil!

Kumsalkvk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
29
13
18
29
5 haftalık hamileyim bugun akıntı gibi pembe cok az bişey gördüm neden acaba 2 hafta sonra doktor kontrolum ne yapmalıyım cok korkuyorum daha önce kürtaj oldum kanamalardan korkuyorum artık

Son düzenleme:
5 haftalık hamileyim eşimle dün ilişkiye girdik bugun akıntı gibi pembe cok az bişey gördüm neden acaba 2 hafta sonra doktor kontrolum ne yapmalıyım cok korkuyorum daha önce kürtaj oldum kanamalardan korkuyorum artık
yav ablacim sana kimse demiyor mu ilk zamnlar iliski yasak yapilmamasi lazim diye hic mi annen kaynana doktorun demiyor bisey diyemiyorum

Demediler galiba evli degilsiniz evli olsanız anlarsınız karşı taraf istediğin de yapamama gibi Bi sansınız olmuyor onu kırmamak adına yapmak zorunda kalıyorsunuz
k bakma canim bende 4 tane var bunun gayete bilincideyim karsi tarafa yok demesini bilmek lazim onunda evladi dusunmuyorsa yapacak bisey yok..

5 haftalık hamileyim eşimle dün ilişkiye girdik bugun akıntı gibi pembe cok az bişey gördüm neden acaba 2 hafta sonra doktor kontrolum ne yapmalıyım cok korkuyorum daha önce kürtaj oldum kanamalardan korkuyorum artık
12.aya kadar o akıntılar önemsenmeli tabi ama telaşlanmayın bence randevunuzu biraz erkene alıp kontrol ettirmekte fayda var bence bu aşamada eşinizden anlayış isteyin

k bakma canim bende 4 tane var bunun gayete bilincideyim karsi tarafa yok demesini bilmek lazim onunda evladi dusunmuyorsa yapacak bisey yok..
Ne kadar rahat ve kırıcı konusabiliyosunuz Dr ilişki olabilir dedi ben kanama normal mi sizde de olmus olabilir mi diye yazdım düzgünce yazsanız olmuyor mu illa ki kırmak zorunda mısınız

12.aya kadar o akıntılar önemsenmeli tabi ama telaşlanmayın bence randevunuzu biraz erkene alıp kontrol ettirmekte fayda var bence bu aşamada eşinizden anlayış isteyin
Tesekkür ederim samiyetle cevap verdiğiniz için yarın gitmeyi düşünüyorum Bi görsün belki Bi sorun yoktur icini rahatlatmak istiyorum

Ne kadar rahat ve kırıcı konusabiliyosunuz Dr ilişki olabilir dedi ben kanama normal mi sizde de olmus olabilir mi diye yazdım düzgünce yazsanız olmuyor mu illa ki kırmak zorunda mısınız
ben sizi kirmiyorum inanin tasiginiz cana uzuluyorum bende iliski esnasinda olmadi ilk zamnlar bu tur akintilarim oldu yerlesmeden oturu ama sizin iliskiden kaynakli olma ihtimali var lutfen doktkr randevunizda bahsedin en azindan progedtron onersin hayal kirikligi yasamaninizi istemem

Demediler galiba evli degilsiniz evli olsanız anlarsınız karşı taraf istediğin de yapamama gibi Bi sansınız olmuyor onu kırmamak adına yapmak zorunda kalıyorsunuz
Cnn ilişkide kastın mı ondada olabilir ama korkma keşke acile gitseydin yada erken randevu alıp doktoruna gitseydin cnm inşallah kötü bişey yoktur

Back
X