- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 27
- Konu Sahibi Bal porsuk
Sancım çok var adetim ne yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı ağrı çeken biri olarak kesinlikle doğal kas gevşetici olan naneyi kaynat süz içine şeker koy iç derim kesinlikle çok etkili. Sonrada dua et bana İnşaAllahSancım çok var adetim ne yapmam lazım
Aşırı ağrı çeken biri olarak kesinlikle doğal kas gevşetici olan naneyi kaynat süz içine şeker koy iç derim kesinlikle çok etkili. Sonrada dua et bana İnşaAllah
[/QUOT
Adetimi kesmez demi
Siseye katsamBahsettgn agri kasik karin agrisiysa tabiki de sicak su torbasi agri kesicilerden bin kat iyi benimde asiri agrilarimda hep yanimda olan biricik dostum![]()
Cogunlukta bende oyle yapiyorrdum canm hic farketmez 1 2 ltreliklere koy cok sıcakta uygulama inan gecer hemen cok denedimSiseye katsam
Sıcak su da kesinlikle çok iyi gelir. Şişeye kat ince havluya sar dikkat et patlamasın yanarsın riskli aslında dikkatli olSiseye katsam
Kattım daha geçmediSıcak su da kesinlikle çok iyi gelir. Şişeye kat ince havluya sar dikkat et patlamasın yanarsın riskli aslında dikkatli ol
İnşallah canımCogunlukta bende oyle yapiyorrdum canm hic farketmez 1 2 ltreliklere koy cok sıcakta uygulama inan gecer hemen cok denedim
Tam canmHayır hayır kesinlikle. Hapların yan etkisi var ama nane doğal biliyorsun. Rahat rahat iç