O kadar iyi anlıyorum ki. Bir hafta önce ikili test zamanı beklerken bebeğimin kalbinin iki hafta önce durduğunu öğrenip kürtaj oldum.
Öyle stresli vs bir insan değildim. Hiç kanamam da olmadı. En son ilk kez bir pembe akıntı gördüm. Ama burada hep olduğunu okuyunca doktora hemen gitmeyeyim dedim ama sürekli lavaboya git kontrol et derken çok az bir kan geldi ama var yok arası. Onu görünce gittim öyle öğrendim. Bir daha hamile kalırsam mümkün değil rahat olamam galiba artık.
Ama şunu da biliyoruz bir bebek bize nasipse ne olursa olsun tutunur. Siz elinizden gelen dikkati gösterin,bol bol meryem suresini okuyun. İyi şeyler düşünün ve bol su için kesinlikle en az 3 litre enfeksiyon vs olmamak,sağlıklı plesenta oluşumu için doktorum öyle demişti