- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
- Konu Sahibi Minikmucizem9494
-
Tekrar kan testi yaptırmadınız mıPazar günü betam 502 çıktı 4/5 kez tekrarladım ben 7.81 de öğrenmiştm kasık ağrılarım oluuor du hafiften o geçti sanırım acaba sorun varmı yada yerleştikten sonra ağrı kesiliyormu kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum ya 3/4/5 haftaların arasında olabilirim tahminimce çünkü adetimle bir gitmiyorum
Son adet tarihinize Göre adetinizi hesaplayacaksiniz yerleşme ağrısı ilk iki aylik olana kadar devam ediyorPazar günü betam 502 çıktı 4/5 kez tekrarladım ben 7.81 de öğrenmiştm kasık ağrılarım oluuor du hafiften o geçti sanırım acaba sorun varmı yada yerleştikten sonra ağrı kesiliyormu kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum ya 3/4/5 haftaların arasında olabilirim tahminimce çünkü adetimle bir gitmiyor
Şiddetli değil adet sancısı gibi olucak gibi hafif hafifHer gün aynı şekilde ağrı olmaz
Benim adetle uyuşmuyor 7 gün geciktim 7.81 çıkmıştı betam geç döllenme benimSon adet tarihinize Göre adetinizi hesaplayacaksiniz yerleşme ağrısı ilk iki aylik olana kadar devam ediyor
Geç dollenmeyse yine kesenin durumuna bebeğin durumuna göre duzenleniyor son adet tarihiniz bende geç döllenme 16 Aralık normalde son adet tarihim daha sonra onu 23 Aralık olarak düzenledi doktorum şuan için haftaniza takmayınBenim adetle uyuşmuyor 7 gün geciktim 7.81 çıkmıştı betam geç döllenme benim
kizimda ben oyleydim adet bejlerken kizim geldiŞiddetli değil adet sancısı gibi olucak gibi hafif hafif
Bende adet gecıkmesı 3. Gun kan verdım beta 12 cıktı 2 gun sınra 23 cıktı doktor gec dollenme oldugunu soyledı bugun yıne verdım bugun adet gecıkelı 9. Gun bakalım bugunku kan kac cıktı doktorum 90 ve ustu olması lazm dedı cuma cumartesu pazar test yaptım kaset test resmını eklıyorumBenim adetle uyuşmuyor 7 gün geciktim 7.81 çıkmıştı betam geç döllenme benim
Geç dollenmede beta yavasmi ilerler arkadaşlarBende adet gecıkmesı 3. Gun kan verdım beta 12 cıktı 2 gun sınra 23 cıktı doktor gec dollenme oldugunu soyledı bugun yıne verdım bugun adet gecıkelı 9. Gun bakalım bugunku kan kac cıktı doktorum 90 ve ustu olması lazm dedı cuma cumartesu pazar test yaptım kaset test resmını eklıyorum
Yavas ılerleme degıl adetten 3-4 gun once oldugu ıcın adet gecıkmesı yasandıgında hemen kan verıyoruz asırı erken ogrenıyoruzGeç dollenmede beta yavasmi ilerler arkadaşlar
Dollenıp rahme yerlestıkten sonra beta normal artıyorGeç dollenmede beta yavasmi ilerler arkadaşlar
Benimde geç döllenme oldu sanirim adet gecli 3 gün olmuştu kan vermiştim 165 çıktı doktoruma gittim çok kovuk ekse gözükmez dedi daha yeni yerlescek dedi estrofem verdi iğne verdi tutunsun diye bana haftaya gel keseyi görmeye çalışırız dedi kan vermemi söylemedi ben kendim iki gün sonra verdim 296 geldiDollenıp rahme yerlestıkten sonra beta normal artıyor
2 gun arayla verılmıs bı degere gore malesef cok artmamısBenimde geç döllenme oldu sanirim adet gecli 3 gün olmuştu kan vermiştim 165 çıktı doktoruma gittim çok kovuk ekse gözükmez dedi daha yeni yerlescek dedi estrofem verdi iğne verdi tutunsun diye bana haftaya gel keseyi görmeye çalışırız dedi kan vermemi söylemedi ben kendim iki gün sonra verdim 296 geldi
Biliyorum canım acaba daha sonra artan sağlıklı ilerleyen varmı diye sormak istedim2 gun arayla verılmıs bı degere gore malesef cok artmamıs
Tam 48 saat mi geçip verdiniz ayrıca herkesin iki kat artmıyor yaklaşık%65 oranında artışsa olabilir diye biliyorum siz hiç moralinizi bozmayın inşallah tutunurBenimde geç döllenme oldu sanirim adet gecli 3 gün olmuştu kan vermiştim 165 çıktı doktoruma gittim çok kovuk ekse gözükmez dedi daha yeni yerlescek dedi estrofem verdi iğne verdi tutunsun diye bana haftaya gel keseyi görmeye çalışırız dedi kan vermemi söylemedi ben kendim iki gün sonra verdim 296 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?