Acil

Minikmucizem9494

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
490
652
53
30
Pazar günü betam 502 çıktı 4/5 kez tekrarladım ben 7.81 de öğrenmiştm kasık ağrılarım oluuor du hafiften o geçti sanırım acaba sorun varmı yada yerleştikten sonra ağrı kesiliyormu kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum ya 3/4/5 haftaların arasında olabilirim tahminimce çünkü adetimle bir gitmiyor

Tekrar kan testi yaptırmadınız mı

Son adet tarihinize Göre adetinizi hesaplayacaksiniz yerleşme ağrısı ilk iki aylik olana kadar devam ediyor

Benim adetle uyuşmuyor 7 gün geciktim 7.81 çıkmıştı betam geç döllenme benim
Geç dollenmeyse yine kesenin durumuna bebeğin durumuna göre duzenleniyor son adet tarihiniz bende geç döllenme 16 Aralık normalde son adet tarihim daha sonra onu 23 Aralık olarak düzenledi doktorum şuan için haftaniza takmayın

Benim adetle uyuşmuyor 7 gün geciktim 7.81 çıkmıştı betam geç döllenme benim
Bende adet gecıkmesı 3. Gun kan verdım beta 12 cıktı 2 gun sınra 23 cıktı doktor gec dollenme oldugunu soyledı bugun yıne verdım bugun adet gecıkelı 9. Gun bakalım bugunku kan kac cıktı doktorum 90 ve ustu olması lazm dedı cuma cumartesu pazar test yaptım kaset test resmını eklıyorum

Eklentiler

• DB413328-1F1A-4539-A9A1-4E91646575A4.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 31
Geç dollenmede beta yavasmi ilerler arkadaşlar

Dollenıp rahme yerlestıkten sonra beta normal artıyor
Benimde geç döllenme oldu sanirim adet gecli 3 gün olmuştu kan vermiştim 165 çıktı doktoruma gittim çok kovuk ekse gözükmez dedi daha yeni yerlescek dedi estrofem verdi iğne verdi tutunsun diye bana haftaya gel keseyi görmeye çalışırız dedi kan vermemi söylemedi ben kendim iki gün sonra verdim 296 geldi

2 gun arayla verılmıs bı degere gore malesef cok artmamıs

Tam 48 saat mi geçip verdiniz ayrıca herkesin iki kat artmıyor yaklaşık%65 oranında artışsa olabilir diye biliyorum siz hiç moralinizi bozmayın inşallah tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…