acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki tane bebeğin var ve 5 ayda tutuştu mu ne oldu da kocanı arkadaşıyla aldattın?

Daha lohusa sayılırsın bir otur bebelerini besle, emzir, ilgilen bırak milletin sapık adamını kiminle sanal seks yapıyorsa yapsın.

O çocukları ortalarda telef etme. Dur durduğun yerde. Çocuklar biraz büyüsün elden avuçtan çıksınlar. Sen öncelikle annesin bunu unutma!

Şu konu işte

2 senede 2 çocuk nasıl oluyor bir onu çözemedim. Bir de eşi cezaevindeyken o çocuk özellikle ikinci çocuk nasıl oluyor? Ha çocuk yapabiliyorsa bu koşullarda , bir hemcinsi olarak zerre üzülmedim konu sahibine. Tek üzüldüğüm çocuklar oldu.

Doğum yaptım bir ay oldu, hem kendimin hem şeyimin şekli şemali kaydı, totom bile bir araya zor geliyor, bu millet arka arkaya çatır catir nasıl kendine acımadan doğuruyor pes. Çocuklara acımak, emek vermek zaten yok, kendi hallerine büyüyorlar, anne sanal seks peşinde, cocuklarin başlarına ne gelirse artık.... Darlandim gece gece sinirlendim..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…