Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol su içip dinlenin kendinizi takip edinkızlar 8 haftalık tup bebek ıle hamıleyım sıddetlı kasık agrım var normalmı
Rahim büyüyor sancı ondan kaynaklı, ciğerimi tukettiyseniz de az bir şeyden bir şey olmaz bagirsak çalıştıkça ishal tarzı karın ağrısı olur :)bugun lahana sarması yaptım ve yedım ondan mı acaba ya canım cektı azcıkta cığ içini yedım ufak ondanmı kaynaklı anlamadım ara ara sancı gıdıp gelıyor belıme ve bacaklarıma vuruyor
dusuk mu acaba krokuyroumdoktorum adanada mersınde henuz bır doktorum yok adanaya gıdıp gelıyroumn kontrole
ınsallah dedıgınız gıbıdır bacaklarıma vuruyor agrı bu zamana kadar hıc yasamadım agrı sızı ama yaklasık bır saattır bu sekıldeyım uyumaya calısıyorum olmuyor ıkı buklum uzandımRahim büyüyor sancı ondan kaynaklı, ciğerimi tukettiyseniz de az bir şeyden bir şey olmaz bagirsak çalıştıkça ishal tarzı karın ağrısı olur :)
11 haftya kadar bende gebelik yaşadım. Aynılarını bende de olmustu herkesin agri eşiği vücut potansiyeli farklı. Büyüyor bebeğiniz iyi düşünün iyi olsunınsallah dedıgınız gıbıdır bacaklarıma vuruyor agrı bu zamana kadar hıc yasamadım agrı sızı ama yaklasık bır saattır bu sekıldeyım uyumaya calısıyorum olmuyor ıkı buklum uzandım
suan durumunuz nedır peki ıyımısınız11 haftya kadar bende gebelik yaşadım. Aynılarını bende de olmustu herkesin agri eşiği vücut potansiyeli farklı. Büyüyor bebeğiniz iyi düşünün iyi olsun![]()
Düşükle sonuçlandı şimdi transfer oldum tekrar test günümü bekliyorumsuan durumunuz nedır peki ıyımısınız
Lahana gaz yapmış olabilir dinlenin birazkızlar 8 haftalık tup bebek ıle hamıleyım sıddetlı kasık agrım var normalmı
Kasık ağrısı bacaklara vurur üst kısımlar çekilir sanki bacaklar çok ağrırkızlar 8 haftalık tup bebek ıle hamıleyım sıddetlı kasık agrım var normalmı
ay canım benım cok uzuldum ınsallah bu trabsferın olumludurDüşükle sonuçlandı şimdi transfer oldum tekrar test günümü bekliyorum
benımde oyle suan bacaklarım boyle cekılıuor asagısı degıl kalcadan olan kısımlarKasık ağrısı bacaklara vurur üst kısımlar çekilir sanki bacaklar çok ağrır
yok etlı yapmıstım tencere dıbıne et katmıstımKıyma var mıydı içte? Hamileyken çiğ kıymadan çiğ sütten uzak durun
Yani hamilw ikwn çiğ et süt ürünleri yenmez ben hqmile değilken yemiyorum bakteri riski taşır yemeyin bir daha kusma falan olursa doktora gidersinizyok etlı yapmıstım tencere dıbıne et katmıstımay yemez olaydım valla bılseydım yenezdım
Teşekkür ederimay canım benım cok uzuldum ınsallah bu trabsferın olumludur
11 haftaya kadar neler yaptın sureklı dınlendın mı hersey yolundamıydı neden dusuk oldu kı acaba ya cok uzuldum
bende sımdı acılden geldım doktor kotu bısı gorunmıyor dedı hatta mınıgımın kalbını duydum kalbınıde gordum cok sukur yarabbım darısı sana olur ınsallah dua edevegım
hayır cıg degıldı asla pısmıstı zatenYani hamilw ikwn çiğ et süt ürünleri yenmez ben hqmile değilken yemiyorum bakteri riski taşır yemeyin bir daha kusma falan olursa doktora gidersiniz
bende ufak tefek ısler dısında bısı yapmıyorumTeşekkür ederim
Hic süpürge açmadım. Kim desteğe gelirse o yardımcı oluyordu. Mide bulantısı çoktu ilaç bile fayda etmiyordu. Sürekli uykum geliyordu. Yukarı uzanma ağır kaldırma nevresim takip sirkeleme bunları yapmıyordum. Kan pihtilasmasi olduğunu öğrendim dusukten sonra. İğneleri ilaçları bırakınca bebek de tutunamadi. Ama siz iyi düşünün oyle ufak bir şeyden sorun olmaz yani.![]()