Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmaz :)Kızlar bugün yumurtlama gunümdü,sali günü doktora gitmeyi planlıyorum sag kasigimda ağrı oluyor,doktor muane edince zarari olur mu yani spermlere filan derdimi de tam anlatamadım ama neyse :/ : D
aynen benim de bugün çok ağrıdıKızlar bugün yumurtlama gunümdü,sali günü doktora gitmeyi planlıyorum sag kasigimda ağrı oluyor,doktor muane edince zarari olur mu yani spermlere filan derdimi de tam anlatamadım ama neyse :/ : D
Teşekkür ederim cevabın için :)Hayır olmaz :)
Tamam canim oda var aynen :)olmaz cnm hamile olduğunda bile ilk 2 ay alttan muayene ediyor doktrolar zaten
Bende gitmiştim 2 ay önce ağrıdan catladigini söylediYa benimde agriyor ara ara muane olucam artik hep sağ tarafim ağrıyor anlayamıyorum noluyor acaba yumurtam mi catlamiyor
evet cnm ben regl sancısı çekmiştimRegl olacakmış gibi ağrısı olup hamile kalanlar var mı acil
Yumurtalama sebebiyle agriniz oluyor zaten.Demekki sag yumurtaliginizdan yumurtluyorsunuz.O agrilar cok normal.Ya benimde agriyor ara ara muane olucam artik hep sağ tarafim ağrıyor anlayamıyorum noluyor acaba yumurtam mi catlamiyor