Kızlar bugün yumurtlama gunümdü,sali günü doktora gitmeyi planlıyorum sag kasigimda ağrı oluyor,doktor muane edince zarari olur mu yani spermlere filan derdimi de tam anlatamadım ama neyse :/ : D
Kızlar bugün yumurtlama gunümdü,sali günü doktora gitmeyi planlıyorum sag kasigimda ağrı oluyor,doktor muane edince zarari olur mu yani spermlere filan derdimi de tam anlatamadım ama neyse :/ : D
Kızlar gittim doktora birşey yok dedi yumurtlama ağrısı olabilir dedi.Bir haftadirda sağ gogsumde bi sisslik vardı ve elime sert bişey geliyor ust tarafında onada gittim ultrason istedi kasıma ..kadının derdk bitmiyor
Spermlerden bahsettiginize gore yumurtlama gununuz oldugu icin esinizle birlikte olmussunuz.Spermlerin yumurtayi bulmasi 2-3 gun surer sonra dollenme,tuplerde bekleme,rahme ilerleme 7-10 gun arasi tamamlanir.Eger niyetiniz cocuksa alttan muayene oradaki bu olusumlara zarar verir diye dusunuyorum.Eger bu ay muhim degil illaha yumurtaligim kontrol edilsin diyorsaniz bu ayi gozden cikaracaksiniz.Önce saglik sonra bebek