acil

meryun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
44
2
6
30
bayanlar ben 37 haftalik gebeyim ve suki dun aksam cok agrim vardi bende birde bobrek genislemesi var doktorum dayanamadigin yerde artik gel dedi ve ben de aksam artik hastaneye gittim ama ordaki bayan doktor ilk kez beni alttan muane etti ben cok agri hissettim ama pek onemsemedim gece de boyunca bi iki kez tuvalete gitttigimde peceteye kan geldi napmaliyim endiselendimde genelde allatan muane olunca kan gelme oluyomu artik dogumda yaklasti

Aslinda 37 haftadan sonra dogum beklenir ama alttan muayne sonucu olanlarida biliyorum fakat siz doktorunuza gidin iciniz rahat etsin

Zaten doğum olmaya bilir alttan bakincA belki oldu... benim sezeryandj ben hic bilmiyorum ama nişan geliyormuş o muyu diyecem ama alttan muayne olunca direk bu geliyor akila..telefonu varsa doktrun sor

Cnm ewet alttan muayene edince kan gelebiliyor.Alttan muayene doğumu da başlatabilit bazı hastalarda o nedenle bazı doktorlar genelde 37 haftadan itibaren alttan muayene etmeye başlar.
Kan silik bir şekilde geliyorsa endişe etme,akıntı ile karışık geliyorsa doktorunla bir görüş derim.Nişan, içinde yoğun akıntı bulunan kanama şeklinde olur silik şekilde olmaz.
Bebeğin hareketlerini çikolata yiyip bir takip et bakalm.

Back
X