T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 12 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #1 Devlet hastanesi gunduz mesai saatleri icinde acilde beta hcg testi yapıyorlar mi? Sonuc ne zaman cikiyor?
Devlet hastanesi gunduz mesai saatleri icinde acilde beta hcg testi yapıyorlar mi? Sonuc ne zaman cikiyor?
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 En iyi cevaplar 2 5.952 73 12 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #2 Hastaneye göre değişiyor, acile gidecekseniz poliklinikte yaptırsanız ya test? Acil değil sonuçta durumunuz.
Hastaneye göre değişiyor, acile gidecekseniz poliklinikte yaptırsanız ya test? Acil değil sonuçta durumunuz.
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 12 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #3 hermionepotter .!.: Hastaneye göre değişiyor, acile gidecekseniz poliklinikte yaptırsanız ya test? Acil değil sonuçta durumunuz. Genişletmek için tıkla... Daha once gittim poliklinik sira vermiyor MHRS'den randevu alin diyor. Orada da randevu yok, 182'de de yok ne yazik ki yakinimdaki hastane egitim ve araştırma hastanesi o yuzden hep dolu . Yoksa tabii ki poliklinige giderdim.
hermionepotter .!.: Hastaneye göre değişiyor, acile gidecekseniz poliklinikte yaptırsanız ya test? Acil değil sonuçta durumunuz. Genişletmek için tıkla... Daha once gittim poliklinik sira vermiyor MHRS'den randevu alin diyor. Orada da randevu yok, 182'de de yok ne yazik ki yakinimdaki hastane egitim ve araştırma hastanesi o yuzden hep dolu . Yoksa tabii ki poliklinige giderdim.
G gidelimozaman Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2021 22 4 16 27 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #4 Merhabalar testin yükselme ihtimali var mıdır acaba 2 hafta kala yapmıştım testi Eklentiler IMG_20210714_174055.webp 17,1 KB · Görüntüleme: 425
Hancock Yanımda olmalısın senin yerin orası... Kayıtlı Üye 17 Eylül 2015 1.282 949 123 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #5 ttaytt .!.: Devlet hastanesi gunduz mesai saatleri icinde acilde beta hcg testi yapıyorlar mi? Sonuc ne zaman cikiyor? Genişletmek için tıkla... Özel hastane acilinde kan verdim 22₺ 1 kaç saat içinde çıkıyor sonuç aile hekiminin boş günğ ta bayram sonrasıydı
ttaytt .!.: Devlet hastanesi gunduz mesai saatleri icinde acilde beta hcg testi yapıyorlar mi? Sonuc ne zaman cikiyor? Genişletmek için tıkla... Özel hastane acilinde kan verdim 22₺ 1 kaç saat içinde çıkıyor sonuç aile hekiminin boş günğ ta bayram sonrasıydı
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #6 Benim gerek kalmadi regl oldum yazdıktan sonra ama ogrenmis oldum tesekkurler
D didemarslan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2021 150 46 13 29 18 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #7 Hancock .!.: Özel hastane acilinde kan verdim 22₺ 1 kaç saat içinde çıkıyor sonuç aile hekiminin boş günğ ta bayram sonrasıydı Genişletmek için tıkla... 22 miii burada önce muayene parası alıyorlar sonra kan tahlili parası
Hancock .!.: Özel hastane acilinde kan verdim 22₺ 1 kaç saat içinde çıkıyor sonuç aile hekiminin boş günğ ta bayram sonrasıydı Genişletmek için tıkla... 22 miii burada önce muayene parası alıyorlar sonra kan tahlili parası
Hancock Yanımda olmalısın senin yerin orası... Kayıtlı Üye 17 Eylül 2015 1.282 949 123 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #8 didemarslan .!.: 22 miii burada önce muayene parası alıyorlar sonra kan tahlili parası Genişletmek için tıkla... Muayne olmadım henüz sadece kan testi bu başka bi özelde 200 küsür dedi
didemarslan .!.: 22 miii burada önce muayene parası alıyorlar sonra kan tahlili parası Genişletmek için tıkla... Muayne olmadım henüz sadece kan testi bu başka bi özelde 200 küsür dedi