Beta HCG bakarlarsa gözükürArkadaşlar merhaba bulunduğum ilçede hastanede gebelik için kan tahlili verilmiyor hamile olduğumu da düşünüyorum belirtim çok fazla ve gebelik testlerin çift çizgi akşam diğer ilcelerde acile gitsem versem sistemde gebe diye düşerler mi tss yaptırdım gebelik olduktan sonraki muayeneleri kapsıyor bayramdan sonra doktora gtcem doktor gebe diye görür mü sistemde
Bende e nabiza düşüyorsa sisteme de işlenir diye düşündüm de emin olamadım çok teşekkürler canım benimBeta HCG bakarlarsa gözükür
Yalvar yakar baktırdım o gün gebeyim ama kese görmeye daha gidemedim dış gebelikten de korkuyorum progestan verdi doktorum dış gebelikte progestan kullanırken yine de kanama olur muEn son acillerde bakmıyolardı
Ben awoxtan sasmadim prodoctor pozitif gösterirken awox negatif göstermişti nitekim awoxun dediği gibi gebe değildim ama umarım sizinki doğrudur Allahım yüzünüzü güldürsün inşaallahKızlar bana da yardımcı olur musunuz
Prodoctor kullanıp da yanılan var mı
Amin şu an gebe misiniz pekiBen awoxtan sasmadim prodoctor pozitif gösterirken awox negatif göstermişti nitekim awoxun dediği gibi gebe değildim ama umarım sizinki doğrudur Allahım yüzünüzü güldürsün inşaallah
Beni çok yanılttı o markayı asla almıyorum umarım sizdeki gerçekten pozitiftirKızlar bana da yardımcı olur musunuz
Allahım nasip etti çok şükür bu kez gebeyim isteyen herkese nasip olur inşallahAmin şu an gebe misiniz peki
Kesinlikle, 7 senedir yüzlerce test yaptım. Bu ay awox u keşfettim. Bir numara, şu an hala negatif çıkarıyor sinir oluyorum amaBen awoxtan sasmadim prodoctor pozitif gösterirken awox negatif göstermişti nitekim awoxun dediği gibi gebe değildim ama umarım sizinki doğrudur Allahım yüzünüzü güldürsün inşaallah
İnşaallah gebelik vardırKesinlikle, 7 senedir yüzlerce test yaptım. Bu ay awox u keşfettim. Bir numara
Canım bende productor yaptım daha 6 gün var Cook silk çıktı ilk 15. Dk . Seninki kaç dk da çıktı ve kaç günün varKızlar bana da yardımcı olur musunuz
2 gün gecikmem var 5 dk içinde çıktı daha sonra koyulaştı kan verdim sonucu bekliyorumCanım bende productor yaptım daha 6 gün var Cook silk çıktı ilk 15. Dk . Seninki kaç dk da çıktı ve kaç günün var
Erken yapmış mıydın hic2 gün gecikmem var 5 dk içinde çıktı daha sonra koyulaştı kan verdim sonucu bekliyorum
5 gün önce yaptığımda belli değildi şimdi de umutlanmak istemiyorum ama ilk defa çift çizgiyi gördüğüm için hemen kan verdim inşallah gönlünüzden geçen olurErken yapmış mıydın hic
Sonuc ne oldu acaba5 gün önce yaptığımda belli değildi şimdi de umutlanmak istemiyorum ama ilk defa çift çizgiyi gördüğüm için hemen kan verdim inşallah gönlünüzden geçen olur
Kan verdiğimde negatifti şu an hâlâ bekliyorumSonuc ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?