Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala hamile olmadığından emin değilmisin
değilim5 test negatıf hala degılım
canım kendini bu kadar yıpratma bence.hamile olsan ultrasonda en azından kese görünürdü.
git bi kan testi yaptır eğer rahatlayacaksan.şakır şakır adet olmuşsun doktorda yok demiş daha neden çırpınıyorsun bu kadar.
hangi topiğe girsem senin mesajını görüyorum.belliki çok korkmuşsun ama değilsin rahat ol.
ama bundan sonra bu tarz şeylere dikkat et ki bu kadar kendini yıpratma.
sonra olan sana olur.umarım ilerde evlendiğin bi zaman hamile kalmanın bu kadar kolay olmadığını öğrenmek zorunda kalmazsın.
beta hcg gebelik testidir.onu yaptırdığında kesin sonuç çıkar.
ultrasona bile gerek yok.sana evli olup olmadığını da sormazlar.
canım sence gerek varmı test yaptırmama smdı o kdar parada vermek istemiyorum. Sadece ultrason ile bakılsa yeterlı olurmu sence
evet yeterli olur çünkü gebe olsan kese görünür hatta bebek bile görünür
umarım değilsindir.
canım kendini bu kadar yıpratma bence.hamile olsan ultrasonda en azından kese görünürdü.
git bi kan testi yaptır eğer rahatlayacaksan.şakır şakır adet olmuşsun doktorda yok demiş daha neden çırpınıyorsun bu kadar.
hangi topiğe girsem senin mesajını görüyorum.belliki çok korkmuşsun ama değilsin rahat ol.
ama bundan sonra bu tarz şeylere dikkat et ki bu kadar kendini yıpratma.
sonra olan sana olur.umarım ilerde evlendiğin bi zaman hamile kalmanın bu kadar kolay olmadığını öğrenmek zorunda kalmazsın.
acilde gebelik testi yapılıyormu bilen varmı. Yapılıyorsa fiyatı nedir
ezgi,
sağlık ocaklarında sadece idrarla gebelik var mı diye bakılıyor diye biliyorum.
emin olmak için her zaman kanda bhcg testine baktır. kan tahlili yapan her yer bakar. fiyatı 20-30 tl civarında oluyor.
idrar testi her zaman kesin sonuç vermez, ileri dönemde daha iyi anlaşılır...
korunma yöntemlerini lütfen iyi öğren. bu sana ömür boyu lazım olacak bir bilgi. kazalar ile karşılaşmamak için kulaktan dolma değil, dr lardan bilgi edin.
ileride yine riskli bir durum olursa, en kısa zamanda bir kadın doğumcuya git, o sana ayrıntılı bilgi verir. (ertesi gün hapı diye bir ilaç var, risklidir, ama gerçekten kaza olduğunda zorunluluktan kullanılabiliyor. dr un seni ayrıntılı bilgilendirir. doğum kontrol yöntemi değildir!!! yanlış anlama...)
hamile olsaydın, kanda ve ultrasonda kesin görünürdü bu zamana kadar. endişe edeceğin bir durum yok.
sonrası için lütfen daha dikkatli ol. istenmeyen bir durumda yine en çok sen üzülürsün...
sevgili nisbhr, bence bu tür cümleler kurmayalım.
herkesin hamile kalma ihtimali aynı değil. kimimiz zor kalırken, kimimiz de korunduğu halde hamile kalabiliyor. kişilere göre değişen bir durum bu.
kaza ile hamile kalanlar da benzer yorumlara güvenip korunmaya dikkat etmiyorlar. sonra kürtajlar, türlü sıkıntılar oluyor.
kesinlikle hamile kalmak istemiyorlarsa, gerekli korunma yöntemlerini uygulamayı öğrenmeli herkes.
yanlış anlama beni lütfen. yeri geldiği için yazmak istedim.
öncelikle tabi ki yanlış anlamadım ama arkadaşın durumunda gebe kalınması bence imkansız.
bi ilişki yaşamamışki arkadaş.öyle olsa tabiki bende bi ihtimal verirdim.
ama durum farklı.
çok teşekkür ederim bilgin için ama bu bana büyük bir ders oldu bundan sonra asla biriyle bu kadar yakınlaşmıcam.. dün adet oldum ve bugun tekrar doktora gittim ultrason ile baktı herhangı bırsey yk dedi. Sorun yoktr değil mi