- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Varsa kanda her türlü çıkar beta hcgHanimlar merhaba, inanilmaz kasik agrim gogus siskinligim halsizlik mide bulantim var. Normalde yüz ustu yatan ben saga sola donup bile yatamıyorum bugun devlet hastanesine gidicem acilden gebelik testi yaptirabilirmiyim? Adetime 3 gun var kanda cikar mi?
Calisiyorum is yerindeyim kendi saglik ocagim haric bakmıyorlarSağlık ocağına gidin
Özel hastaneler yapar ama devlette biraz burun kıvırıyorlar.Calisiyorum is yerindeyim kendi saglik ocagim haric bakmıyorlar
Evet çıkar acildede 1 hafta geçti adetim de mutlaka başka türlü bakmıyorlar deneyimledimHanimlar merhaba, inanilmaz kasik agrim gogus siskinligim halsizlik mide bulantim var. Normalde yüz ustu yatan ben saga sola donup bile yatamıyorum bugun devlet hastanesine gidicem acilden gebelik testi yaptirabilirmiyim? Adetime 3 gun var kanda cikar mi?
Acile gittim ama beklemeye üşendim o kadar dolu iki 200lerde daha aira bana verilen834 en iyisi bikac gun daha bekleyip ozele gitmek inşallah hamileyimdirEvet çıkar acildede 1 hafta geçti adetim de mutlaka başka türlü bakmıyorlar deneyimledimhayırlı haber ver inşallah
Ben 1 bucuk saatte sonucumu almstm.Acile gittim ama beklemeye üşendim o kadar dolu iki 200lerde daha aira bana verilen834 en iyisi bikac gun daha bekleyip ozele gitmek inşallah hamileyimdir
Sen 5 te gitcen bebişim öğlen saatinde gidersen olmazAcile gittim ama beklemeye üşendim o kadar dolu iki 200lerde daha aira bana verilen834 en iyisi bikac gun daha bekleyip ozele gitmek inşallah hamileyimdir
Ozel sigortam var o yuzden giderim dedim. Is yerime yakin malesef devlet vardi surekli izin alamiyorumsağlık ocağına gidin yarın sabah verin öğleden sonra öğrenirsiniz özele para vermeye gerek yok
Neden test alıp yapmıyorsunuz.Hamılelık varsa aryık belırtıler vucuda yansıdıysa emın olun ıdrardada cıkar.istersenız test alıp evde deneyebılırsınızOzel sigortam var o yuzden giderim dedim. Is yerime yakin malesef devlet vardi surekli izin alamiyorum
Test tek cizgi gordukce sinir oldum almadim acile geldim dis gebelik olabilir dedi test sonucunu bekliyorzNeden test alıp yapmıyorsunuz.Hamılelık varsa aryık belırtıler vucuda yansıdıysa emın olun ıdrardada cıkar.istersenız test alıp evde deneyebılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?