Acilden test yaptırabilir miyim?

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
36
kartal
Hanimlar merhaba, inanilmaz kasik agrim gogus siskinligim halsizlik mide bulantim var. Normalde yüz ustu yatan ben saga sola donup bile yatamıyorum bugun devlet hastanesine gidicem acilden gebelik testi yaptirabilirmiyim? Adetime 3 gun var kanda cikar mi?

Hanimlar merhaba, inanilmaz kasik agrim gogus siskinligim halsizlik mide bulantim var. Normalde yüz ustu yatan ben saga sola donup bile yatamıyorum bugun devlet hastanesine gidicem acilden gebelik testi yaptirabilirmiyim? Adetime 3 gun var kanda cikar mi?
Varsa kanda her türlü çıkar beta hcg

Şikayetlerinizi halsizliğinizi söyleyin gribal enfeksiyon gibi anlatın. Daha sonra serum veya ilaç için gebelik var mı diye sorarlar. Şüpheliyim emin değilim dediğinizde önce kan verin gebelik var mı bakalım ona göre müdahale edelim derler. 😁

Ben ilk gebeliğimde cok baktirdim
Şuan bugun yine baktirmaya gittjm acile
Onlarda niye burda baktiriyorsunuz dediler
Bende baktiramiyormuyuz neden dedim.
Yok bakalim yine dedi verdm geldm

Ben yasak olduğunu bilmeden gitmiştim. Yoğun olmmayan küçük bir ilçenin aciliydi. Bilmeden geldiğimi görünce, rica da edince yaptılar sağ olsunlar. Ama tabii yaptırmamak gerek, acil sonuçta orası. Bana burada demişlerdi acilde yapılıyor diye ben de düşünmeden gittim 😅 İdrarda da çıkar aslında varsa. Benimki çok erkendi. Üstelik mantar ilacı kullanmam gerekiyordu.

Saglik ocagina verebilirsin dedi yani bende burda yaptirmak istiyorum dedim.
Carsamba bidaha vericem bakalim gene taş koycaklarmi:)
Saglik ocağini bekleyemem yani zaten kanlari kaybediyorlar onlarlami ugrasicam

Evet çıkar acildede 1 hafta geçti adetim de mutlaka başka türlü bakmıyorlar deneyimledim 😂😂 hayırlı haber ver inşallah🙏🏽🥰

Evet çıkar acildede 1 hafta geçti adetim de mutlaka başka türlü bakmıyorlar deneyimledim 😂😂 hayırlı haber ver inşallah🙏🏽🥰
Acile gittim ama beklemeye üşendim o kadar dolu iki 200lerde daha aira bana verilen834 en iyisi bikac gun daha bekleyip ozele gitmek inşallah hamileyimdir🙏😊

Neden test alıp yapmıyorsunuz.Hamılelık varsa aryık belırtıler vucuda yansıdıysa emın olun ıdrardada cıkar.istersenız test alıp evde deneyebılırsınız
Test tek cizgi gordukce sinir oldum almadim acile geldim dis gebelik olabilir dedi test sonucunu bekliyorz

Back
X