Acilen biri bana akıl versin:(

buse55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
17
0
1
42
Arkadaşlar 4 Agustosta ameliyat oldum.Yani 20 gün önce yaklaşık.Burnum kemerliydi ve kemeri alıp ucunu cok az kaldırdı.Dogal olacagını soyledı.Sorunum şu; yandan bakınca burnum oldukca güzel kemıksız,haif kavisli güzel görünüyor ama önden bakınca kasların ortasından baslayan kısımlarda,yanlarda öne dogru cıkıntı gibi sertlik var.Kemik mi,ödem mi bilemiyorum.Bazı arkadaslarım kemik olsa dahi inecegini söylüyolar.Önden bakınca eski hali gibi eğri duruyo burnum sankı..ve özellikle o cıkıntı sol tarfta daha bariz bi sekilde var.Sizce zamanla iner mi yoksa dr.un bi hatası mı var.Dr.um uzakta oldugu ıcın kontrole gıdemedım henuz ve gıtsem de bana sıs oldugunu soyleyecegıne adım gıbı emınım burda aldgım ızlenımlere göre.Beni aydınlatın lütfen:(

Gayet normal 20 günlük burun için bunlar canım.ben 1 hafta önceki resimlerime baktigimda bile ne kadar farkettigini anliyorum.bugun birinci ayim ve 20 gunlukken burnumun tek tarafi odem oldugu icin yamuk duruyodu uc kısmı çok şişti.ama şu an farkedilicek bi şişliğim yok.Gerçekten burun kendini bi süre sonra anca toparlamaya başlıyo. O yüzden rahat ol :)

Gayet normal 20 günlük burun için bunlar canım.ben 1 hafta önceki resimlerime baktigimda bile ne kadar farkettigini anliyorum.bugun birinci ayim ve 20 gunlukken burnumun tek tarafi odem oldugu icin yamuk duruyodu uc kısmı çok şişti.ama şu an farkedilicek bi şişliğim yok.Gerçekten burun kendini bi süre sonra anca toparlamaya başlıyo. O yüzden rahat ol :)
ama canım benim sol taraf bildigin cok sert bi cıkıntı.öyle yumusak bi şişlik degil yani..

ama canım benim sol taraf bildigin cok sert bi cıkıntı.öyle yumusak bi şişlik degil yani..
Burun kanadında mı çıkıntı. benim de ilk çok sert gibiydi burun yumuşadıkça o çıkıntılar da inmeye başladı.Ama doktorun geldiğinde gidip görün hemen canım gerçi sabret geçer diyicek hepsi gibi.

Burun kanadında mı çıkıntı. benim de ilk çok sert gibiydi burun yumuşadıkça o çıkıntılar da inmeye başladı.Ama doktorun geldiğinde gidip görün hemen canım gerçi sabret geçer diyicek hepsi gibi.
evet burnumum en üst tarafında sert bi cıkıntı var yana dogru.sankı ortadakı kemerı torpulemıs yan tarafları bırakmıs gıbı.sol taraf sag tarafa gore daha cıkıntılı.bildigin kemik orası ama iner mi bilmiyorum.dedigin gibi gitsem dahai bana kesın bekle dicek ama tecrübeli arkadasların yorumları daha gercekcı su an benım ııcın.

evet burnumum en üst tarafında sert bi cıkıntı var yana dogru.sankı ortadakı kemerı torpulemıs yan tarafları bırakmıs gıbı.sol taraf sag tarafa gore daha cıkıntılı.bildigin kemik orası ama iner mi bilmiyorum.dedigin gibi gitsem dahai bana kesın bekle dicek ama tecrübeli arkadasların yorumları daha gercekcı su an benım ııcın.
Olan bütün arkadaşlarımın 6 ay içinde indi ödemleri hatta bi arkadaşımın burnu ilk 3 ay tamamen yamuktu kavissiz dümdüz bi burundu 6 aydan sonra indi tamamen şişlikler çok güzel oldu.Kalın deriliysen ödemler daha sert gibi duruyo.ameliyatın en zor kısmı beklemek :)

Olan bütün arkadaşlarımın 6 ay içinde indi ödemleri hatta bi arkadaşımın burnu ilk 3 ay tamamen yamuktu kavissiz dümdüz bi burundu 6 aydan sonra indi tamamen şişlikler çok güzel oldu.Kalın deriliysen ödemler daha sert gibi duruyo.ameliyatın en zor kısmı beklemek :)
Komik gelecek belki ama cahilliğimi mazur gör.Kalın derili olup olmadıgımızı nasıl anlıyoruz kı:)

Arkadaşlar 4 Agustosta ameliyat oldum.Yani 20 gün önce yaklaşık.Burnum kemerliydi ve kemeri alıp ucunu cok az kaldırdı.Dogal olacagını soyledı.Sorunum şu; yandan bakınca burnum oldukca güzel kemıksız,haif kavisli güzel görünüyor ama önden bakınca kasların ortasından baslayan kısımlarda,yanlarda öne dogru cıkıntı gibi sertlik var.Kemik mi,ödem mi bilemiyorum.Bazı arkadaslarım kemik olsa dahi inecegini söylüyolar.Önden bakınca eski hali gibi eğri duruyo burnum sankı..ve özellikle o cıkıntı sol tarfta daha bariz bi sekilde var.Sizce zamanla iner mi yoksa dr.un bi hatası mı var.Dr.um uzakta oldugu ıcın kontrole gıdemedım henuz ve gıtsem de bana sıs oldugunu soyleyecegıne adım gıbı emınım burda aldgım ızlenımlere göre.Beni aydınlatın lütfen:KK43:
Canım ayni gün ameliyat olmuşuz bence hiç Endişe etme hepsi geçecek benim de burun deliklerim Eşit ve simetrik durmuyor bunların hepsi şişliktenmiş doktorum geçeceğini söyledi

Canım ayni gün ameliyat olmuşuz bence hiç Endişe etme hepsi geçecek benim de burun deliklerim Eşit ve simetrik durmuyor bunların hepsi şişliktenmiş doktorum geçeceğini söyledi
Şu an için tek tesellimiz şiş olacagını dusunerek beklemek..genel ıtıbarıyle cok memnunum tam ıstedıgım gıbı oldu ama dedıgım gıbı onden bakınca yanlardan gorunen o cıkıntılar benı sınır edıyo..

Şu an için tek tesellimiz şiş olacagını dusunerek beklemek..genel ıtıbarıyle cok memnunum tam ıstedıgım gıbı oldu ama dedıgım gıbı onden bakınca yanlardan gorunen o cıkıntılar benı sınır edıyo..
Beni de sinir ediyor önden bakınca Eşit durmuyor burun deliklerim ama 1 yıldan önce hiç bir doktor müdahele edemeyecek bence biraz Sabırlı olmalısın

Back
X