• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen diyet arkadaşı arıyorum

Mirtos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
205
159
103
Antalya
Merhaba geçen yil 20 kilo verdim ama malesef bir kismini geri aldim. 10 ila 15 kilo vermek için tekrar kollari sıvadım.aktif olarak birbirimizi takip edebileceğimiz azimli ve kararli bir arkadaşa ihtiyacım var.

Aradığın arkadaş ben olabilirim canım :) Benimde tam senin tarifine uygun bir arkadaşa ihtiyacım var. Hedeflerimize ulaşmadan vazgeçmeyecek, her kaçamak yapacağımız anda birbirimize yazarak mani olacak bir arkadaşa. Bende 28 gündür diyetteyim vermek istediğim kilo da seninle neredeyse aynı. Bu yolda istersen beraber devam edebiliriz.

Aradığın arkadaş ben olabilirim canım :) Benimde tam senin tarifine uygun bir arkadaşa ihtiyacım var. Hedeflerimize ulaşmadan vazgeçmeyecek, her kaçamak yapacağımız anda birbirimize yazarak mani olacak bir arkadaşa. Bende 28 gündür diyetteyim vermek istediğim kilo da seninle neredeyse aynı. Bu yolda istersen beraber devam edebiliriz.
Çok sevinirim yarın hemen organize edelim bu işi.grşmek üzere...

Merhaba canım geçen yıl çok iyi kilo vermişsin, eminim bu defa da verebilirsin. Deneyimli biri olarak fikirlerine ihtiyacım olacak :)
Senin içinde uygunsa whatshap tan aktif olarak takip edebiliriz birbirimizi.yarın kilo bildirimi ile başlayalım her pazartesi sabahı uygularız.

Senin içinde uygunsa whatshap tan aktif olarak takip edebiliriz birbirimizi.yarın kilo bildirimi ile başlayalım her pazartesi sabahı uygularız.
Tabi canım olur da şu anda telefonda internet paketim yok, gününden önce bittiği için de yenileyemiyorum. Yarın kilo bildirimlerini yapalım salıdan itibaren de whatshap tan aktif olarak birbirimizi takip ederiz :)

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Back
X