Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevinirim yarın hemen organize edelim bu işi.grşmek üzere...Aradığın arkadaş ben olabilirim canım :) Benimde tam senin tarifine uygun bir arkadaşa ihtiyacım var. Hedeflerimize ulaşmadan vazgeçmeyecek, her kaçamak yapacağımız anda birbirimize yazarak mani olacak bir arkadaşa. Bende 28 gündür diyetteyim vermek istediğim kilo da seninle neredeyse aynı. Bu yolda istersen beraber devam edebiliriz.
Merhaba canım geçen yıl çok iyi kilo vermişsin, eminim bu defa da verebilirsin. Deneyimli biri olarak fikirlerine ihtiyacım olacak :)Çok sevinirim yarın hemen organize edelim bu işi.grşmek üzere...
Senin içinde uygunsa whatshap tan aktif olarak takip edebiliriz birbirimizi.yarın kilo bildirimi ile başlayalım her pazartesi sabahı uygularız.Merhaba canım geçen yıl çok iyi kilo vermişsin, eminim bu defa da verebilirsin. Deneyimli biri olarak fikirlerine ihtiyacım olacak :)
Tabi canım olur da şu anda telefonda internet paketim yok, gününden önce bittiği için de yenileyemiyorum. Yarın kilo bildirimlerini yapalım salıdan itibaren de whatshap tan aktif olarak birbirimizi takip ederiz :)Senin içinde uygunsa whatshap tan aktif olarak takip edebiliriz birbirimizi.yarın kilo bildirimi ile başlayalım her pazartesi sabahı uygularız.
Tamamdır görüşmek üzere.Tabi canım olur da şu anda telefonda internet paketim yok, gününden önce bittiği için de yenileyemiyorum. Yarın kilo bildirimlerini yapalım salıdan itibaren de whatshap tan aktif olarak birbirimizi takip ederiz :)
beni de alın aranıza :) tam 15 kilo fazlam var
Merhaba tabi ki ne demek.özelden tel numarani yazarsan hemen watshap grubu kuralim.beni de alın aranıza :) tam 15 kilo fazlam var
Günaydın adaşımArkadaşlar günaydın