Acilen Mutfakta Yardıma İhtiyacım Var!

Duduklu patlar kiz. Kisik ateste yapcan. Yuzun yanar bak.

Hiiii sen ne diyosuunnn? :( Küçükken şu söylediğin benim arkadaşımın annesinin başına gelmişti de o da bende fobi olduydu. Ama işte o havasını almadan açtığı için patlıyo sanıyodum ben sadece. Aaaaa!!! 2 aylık evliyim o korkuyu çalıştığım için mecbur yenmek durumunda kaldım,kullanmayı da yeni öğrendim ama ben onun öyle bi sonuç doğurabileceğini bilmiyodum. Şuan çok tırsıyom:KK42: Daha da har ateşte yemek pişirirsem namerdim, yusufladım:KK23:

Hiiii sen ne diyosuunnn? :KK43: Küçükken şu söylediğin benim arkadaşımın annesinin başına gelmişti de o da bende fobi olduydu. Ama işte o havasını almadan açtığı için patlıyo sanıyodum ben sadece. Aaaaa!!! 2 aylık evliyim o korkuyu çalıştığım için mecbur yenmek durumunda kaldım,kullanmayı da yeni öğrendim ama ben onun öyle bi sonuç doğurabileceğini bilmiyodum. Şuan çok tırsıyom:KK42: Daha da har ateşte yemek pişirirsem namerdim, yusufladım:KK23:

Aynen ben de cok tirsiyorum. En kisikta pisiriyorum. Iyice soguyunca aciyorum.
Benim eski tip duduklu.

Seninki de mi oyle?

Aynen ben de cok tirsiyorum. En kisikta pisiriyorum. Iyice soguyunca aciyorum.
Benim eski tip duduklu.

Seninki de mi oyle?

Evet. Altını kapadıktan sonra havasını alıp düdüğü yukarı kaldırıyorum. 10 dk kadar sonra da cesaretimi toplayıp kapağı anca açabiliyorum. Ama o an nabzım dkda 200'ü falan buluyodur abartısız

Yapabiliyorum canım o kadar da değil, öncesinde hazır çorba yapmıştım suyla süt karışmış aklımda. Eziklemeyin beni! :KK43: İşte problem orada başlıyor ben o havucu biberi koymak istemiyorum o zaman direk salçamı kavuracağım sadece?
Direk salça güzel olmaz soğanla salçayı kavur.

Canım havucsuz yapabilirsin tabiki icinden sogan salca ve ana malzemeyi cikarmadigin surece problem yok yag ve baharatlari ayarlarken dikkat et yavas yavas tadina bakarak ayarlamani tavsiye ederim kolay gelsin :(

hatice94du05542 .!.:
Canım havucsuz yapabilirsin tabiki icinden sogan salca ve ana malzemeyi cikarmadigin surece problem yok yag ve baharatlari ayarlarken dikkat et yavas yavas tadina bakarak ayarlamani tavsiye ederim kolay gelsin :KK43:
:) :) gulcektim yanlis oldu

="gokalpiniremi, post: 37310010, member: 619386"]Hatunlar mis gibi oldu, tabak tabak yedik. Hepinize çok teşekkür ederim. :KK22:[/QUOTE]
Afiyet olsun:))