- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakika önemli, çizgin 10 dakikaya kadar belirginleşiyorsa pozitif, diğer türlü kuruma çizgisi oluyor. Bide kuruma çizgisi daha grimsi siyah gibi, diğer çizgi mor kırmızı kalıyor
Yani ilk 5 dakika bekledim bişey çıkmadı banyoda bıraktım çok sonra bakınca bunu gördümİlk 10 dakika önemli, çizgin 10 dakikaya kadar belirginleşiyorsa pozitif, diğer türlü kuruma çizgisi oluyor. Bide kuruma çizgisi daha grimsi siyah gibi, diğer çizgi mor kırmızı kalıyor
Hayır ne zaman çıktığını bilmiyorum ilk 5 dakika çıkmadı daha sonra banyoda bırakmıştım diye böyle gördümHafif silik var gibi ama ilk 10 dkiçinde mi çıktı?
Bence tekrarlayin testi regl gunu yaklasincaHayır ne zaman çıktığını bilmiyorum ilk 5 dakika çıkmadı daha sonra banyoda bırakmıştım diye böyle gördüm
Şüpheli ozaman. Kuruma da olabilirHayır ne zaman çıktığını bilmiyorum ilk 5 dakika çıkmadı daha sonra banyoda bırakmıştım diye böyle gördüm
yarın sabah tekrar yapın net çıkar inşallahTamam teşekkür ederim
Onu da alayım o zamanBu testler yanıltabiliyor prodictör yap 6 gün öncesini veriyor
Erken gebelik al ama lütfenOnu da alayım o zaman
İlk 10 dakika önemli, çizgin 10 dakikaya kadar belirginleşiyorsa pozitif, diğer türlü kuruma çizgisi oluyor. Bide kuruma çizgisi daha grimsi siyah gibi, diğer çizgi mor kırmızı kalıyor
Günüm geçmedi daha ayrıca uzun süredir çocuk bekleyenler negatif sonuç görmekten korktuğu için bıktığı için kan vermeye çokta hevesli olmuyorlar maalesef ki önce idrar testiyle emin olup daha sonra kan vermek mantıklı geliyor bu durumda .Neden kan vermiyorsunuz?
Aldım adet günümde tekrar yapacağım teşekkür ederimErken gebelik al ama lütfen
Anladım. Yani ümitlendirmek gibi olmasın ama ben de test çok bekledim. Hiçbir zaman herkesin bahsettiği kuruma çizgisini hiç görmedim.Günüm geçmedi daha ayrıca uzun süredir çocuk bekleyenler negatif sonuç görmekten korktuğu için bıktığı için kan vermeye çokta hevesli olmuyorlar maalesef ki önce idrar testiyle emin olup daha sonra kan vermek mantıklı geliyor bu durumda .
Hayır bu kadar net bir kuruma çizgisi görmemiştim o yüzden merak edip sormak istedim bilgisi olan vardır diye . Çok kullandım bu markayı fakat bu şekilde kuruma çizgisi görmedim 4 yıldır bekliyorumAnladım. Yani ümitlendirmek gibi olmasın ama ben de test çok bekledim. Hiçbir zaman herkesin bahsettiği kuruma çizgisini hiç görmedim.
Yani daha önce aynı markadan test yaptığınızda bekledikten sonra ikinci çizgiyi görmüşmüydünüz? Eğer görmediyseniz ilk deda oluyorsa belki gebelik olabilir.
Markası freelyAnladım. Yani ümitlendirmek gibi olmasın ama ben de test çok bekledim. Hiçbir zaman herkesin bahsettiği kuruma çizgisini hiç görmedim.
Yani daha önce aynı markadan test yaptığınızda bekledikten sonra ikinci çizgiyi görmüşmüydünüz? Eğer görmediyseniz ilk deda oluyorsa belki gebelik olabilir.