• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLEN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN

mirser

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
2 gün arayla yapılan testlerim bunlar. Kuruma çizgisi mi acaba ? Adetime 4 gün var daha lütfen deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_3430.webp
    IMG_3430.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_3429.webp
    IMG_3429.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 72
İlk 10 dakika önemli, çizgin 10 dakikaya kadar belirginleşiyorsa pozitif, diğer türlü kuruma çizgisi oluyor. Bide kuruma çizgisi daha grimsi siyah gibi, diğer çizgi mor kırmızı kalıyor

Hafif silik var gibi ama ilk 10 dkiçinde mi çıktı?

İlk 10 dakika önemli, çizgin 10 dakikaya kadar belirginleşiyorsa pozitif, diğer türlü kuruma çizgisi oluyor. Bide kuruma çizgisi daha grimsi siyah gibi, diğer çizgi mor kırmızı kalıyor

Yani ilk 5 dakika bekledim bişey çıkmadı banyoda bıraktım çok sonra bakınca bunu gördüm

Hafif silik var gibi ama ilk 10 dkiçinde mi çıktı?
Hayır ne zaman çıktığını bilmiyorum ilk 5 dakika çıkmadı daha sonra banyoda bırakmıştım diye böyle gördüm

Eklentiler

• IMG_3428.webp
    IMG_3428.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu testler yanıltabiliyor prodictör yap 6 gün öncesini veriyor

yarın sabah tekrar yapın net çıkar inşallah

Neden kan vermiyorsunuz?
Günüm geçmedi daha ayrıca uzun süredir çocuk bekleyenler negatif sonuç görmekten korktuğu için bıktığı için kan vermeye çokta hevesli olmuyorlar maalesef ki önce idrar testiyle emin olup daha sonra kan vermek mantıklı geliyor bu durumda .

Günüm geçmedi daha ayrıca uzun süredir çocuk bekleyenler negatif sonuç görmekten korktuğu için bıktığı için kan vermeye çokta hevesli olmuyorlar maalesef ki önce idrar testiyle emin olup daha sonra kan vermek mantıklı geliyor bu durumda .
Anladım. Yani ümitlendirmek gibi olmasın ama ben de test çok bekledim. Hiçbir zaman herkesin bahsettiği kuruma çizgisini hiç görmedim.
Yani daha önce aynı markadan test yaptığınızda bekledikten sonra ikinci çizgiyi görmüşmüydünüz? Eğer görmediyseniz ilk deda oluyorsa belki gebelik olabilir.

Anladım. Yani ümitlendirmek gibi olmasın ama ben de test çok bekledim. Hiçbir zaman herkesin bahsettiği kuruma çizgisini hiç görmedim.
Yani daha önce aynı markadan test yaptığınızda bekledikten sonra ikinci çizgiyi görmüşmüydünüz? Eğer görmediyseniz ilk deda oluyorsa belki gebelik olabilir.
Hayır bu kadar net bir kuruma çizgisi görmemiştim o yüzden merak edip sormak istedim bilgisi olan vardır diye . Çok kullandım bu markayı fakat bu şekilde kuruma çizgisi görmedim 4 yıldır bekliyorum

Markası freely

Back
X