• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen yardm..

coollolita

lolita girls
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
67
2
86
36
Ankara
hanımlar tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.kuşadası,bodrum tarafında gittiğiniz ve memnun kaldığınız oteller varsa bana önerirmisiniz?cevaplarınızı bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler.....

kaç yıldızlı bir yer aradığını belirtmemişsin ama ben sana kuşadasına yaklaşık yarım saat mesafede özdere beldesi var ve orada grand efe 4 yıldızlı bir otel var tesis manzarası çok güzel yeşil ve mavi çok güzel bir mazara var tesise giderken yollar çok güzel manzara ya sahip ama ben havuza girdiğim için plaj ve deniz konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim eşim fena değil dedi ama

5 yıldızlı düşünüyorum senede 1 kere tatil yapıyoruz gidince iyi bir yerler tercih ediyoruz antalyaya gitmekten sıkıldım farklı olsun istedim önerdiğin oteli araştırıcam ..beyel ..cim..

canım ben bodrumu çok sevdiğim için, tatil yapabildiğim zamanlarda bodrumu tercih ediyorum. 2 senedir tatil yapamadım ama, en son 2006'da Bodrum Voyage Tatil Köyüne gitmiştik balayı için. Ben çok beğendim. Hem tesis çok güzel, hem animasyonları, hem eğlenceleri. İster animasyonlara katılıp hareketli eğlenceli bir tatil yapabilirsin, istersen relax havuz kısmında sakin sakin dinlenip yüzebilirsin. Tavsiye edebilirim. hihoyyyt

Birkaç sene önce Onura tatil köyü'ne gitmiştim, orası rezalet, hiç tavsiye etmiyorum. :1no2:

Belizia tatil köyü var, orasıda fena değil, ama genelde yabancı turist ağırlıklı. Kötü olmamasına rağmen çok da sıcak gelmemişti bana. :utangac:

Aslında Bodrum'a ilk gittiğimde Eldorador Milta diye bir tatil köyü vardı, Torba mevkii'nde, Samara Otel'in yanında, küçük bir tatil köyüydü, ama çok eğlenceliydi, sanırım sonra adı değişti, işletmeside değişmiş olabileceği düşüncesiyle tekrar araştırmadım.sositososito

Benden bu kadar canım, bu senede inşallah yine Bodrum'a gitmek istiyorum, aslında Çeşme'yi de çok merak ediyorum. Bakalım zaman ne gösterecek :sm_confused:

Back
X