acilir mi kii

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
ya kizlar duz taban bi ayakkabi aldim ayaklarim 39 numara olmasina ragmen inat ettim 38 aldim.

cunku ayakkabinin once modelini begendim o 36 numaraydi nasil tatli nasil cici duruyodu anlatamaamm ama gel gor ki 39 u kurek gibi ya ayakkabi buyudukce cirkinlesiyo.

eve geldimm su an giydim 1 saat gezdim yanlardan nasil vuruyo nasil acitiyo anlatamam ya.

sali gunu giymem lazim benim bu ayakkabiyi. 3 gun evde kalin corapla giysem acilir mi ya ayagima uyucak kivama gelir mi sizce yoksa hic kasma degistir mi dersinizz acilir diye umut ediyorummm

Ayak sağlığın ayakkabının görüntüsünden daha mı önemsiz anlamadım?
Açılır diye uğraşırsan ayaklarının acısından giyemeyeceksin korkarım ki.
Bence değiştir.

bulunduğunuz semtte ayakkabı tamircisi vardır mutlaka, kalıba koydurun açılır umarım
ama değiştirme imkanınız varsa değiştirin, ayaklarınıza eziyet etmeye değer mi.

bulunduğunuz semtte ayakkabı tamircisi vardır mutlaka, kalıba koydurun açılır umarım
ama değiştirme imkanınız varsa değiştirin, ayaklarınıza eziyet etmeye değer mi.

ayy canim benim ya Allah razi olsun senden kaliba koydurmak ic aklima gelmedi yaaa zaten yarim numara falan acilir o zaman tam olurr cokk tesekkurler

rici derim canım inşallah istediğin gibi olur.

Buhara tutup da genisletebilirsiniz ki en mantiklisi ayakkabici da kaliba koydurmak. Yeni cicilerinizi gule gule kullanin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende bendensin desene benimde ayaklar 39 ama bence 38 alıp hiç kendine eziyet etme
valla yeri geliyor 40 aldığım bile oluyor hiçde kürek gibi durmuyır ayaklar. sen kendi ayaklarının 39 olduğunnu bildiğin için sana öyle geliyor. şöyle bir örnekle anlatayım
geçenlerde göz doktoruna gittim gözlerimde hafif şaşılık var üzülüyorum baya doktor baktı evet dedi şaşılık var ama bunu bi ben anlarm bide sen bilirsin görlmüyor dedi. mesela dedi ayakların kaç numara dedim 39 bak işte şimdi ayaklarının numarasını ben bildiğim için büyük görebilirm dedi ama büyük durmuyorlar dedi şaşılığında bu şekilde dedi kimse bilmezse anlamaz
en yakn zamanda ayakkabının git 39 unu al canım sağlık önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…