Bebek Beslenmesi Acill 2 aylikbebegim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busramelek94

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
85
21
8
30
Merhaba bebegim 2 aylik 10 gundur cok huysuz uykusu cok hafif 10 dk anca uyuyor hemen uyaniyor uykusunda sicriyor sonra agliyor altini acyrm oda degil meme veriyroum istemio aglio demekki ac dgl ac olunca emio he bde 3 gun onceye kadar emerken bi anda birakip aglamaya basliodu salyasi basladi o kadar cokki bazen tukurugunu ceviremio bogulcak gbi oluo sorun gazda dgl cikartio

Çıkartsa da gazi vardır illaki.benim.oglum 2 aylik gazini atiyor ancak, biz bugün ultrason çektirdik.karninda yoğun gaz çıktı.sizin anlattığınız sıkıntıların hepsi bizde de var.

Çıkartsa da gazi vardır illaki.benim.oglum 2 aylik gazini atiyor ancak, biz bugün ultrason çektirdik.karninda yoğun gaz çıktı.sizin anlattığınız sıkıntıların hepsi bizde de var.
Ya gazi oldugundaki aglamasini veya karin agrisini flan anlayabilyrm cunku gazi varken uykusunda bile ikinio gazimiz hep vardi ama uykusuzluk flan yapmioduk sebepsiz yere aglamiodu uykusu gunduzleri 2 saat olmuo bile gozunden uyku akio zor uyuruorum he bdebgazi varken emiodu esimde dis olabilirmi diyo bu kadar erken olcagini sanmyrm ama

Peki gaz birikmesi icin ne yaptilar oglunuza. Ya cok gcik bse bu gaz ayrica cocugu uyutmak icin 1 saat ugrasyrm yataga koyuyorum ikinio uyanio sanki basja bse var gbi ama nazarmi dedik okutturcaz bakalm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…