- 5 Ocak 2015
- 19
- 1
- 8
- 30
- Konu Sahibi gamzeduran
04.01.2015 te ovitrelle vuruldum bugun test yaptım negatif 10 gün oldu bekliyeyimmi pozitif olma imkanı varmı lütfen yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 2sinde yaptırdım hala bekliyorum negatif çıkması normal daha belli olmaz ben bile pazartesi test yapıcam tabii o zamana kadar kırmızı kart görmezsem sen iğnenin üstüne 14 gün say ayın 18 sinde test yapcaksın oda kan testi idrarda yine çıkmaz yada çok silik çıkar04.01.2015 te ovitrelle vuruldum bugun test yaptım negatif 10 gün oldu bekliyeyimmi pozitif olma imkanı varmı lütfen yardım
bekle canım tabiki ben tüp bebek denemesinde iğne vurulmayı bırak hazır 5 günlük embiryolarla transferden sonra 11 gün sonra kanda baktırdımben idras testi yaptım negatif napayım beklıcemmı hala![]()
canım alıntı yapmadan yazdığın için görmedim mesajını ben test yapmadım daha pazartesi idrar testi yapıcam normalde cuma doktoruma gidip kan testi yaptırmam lazım ama bide negatifse sonra adetin 2 günü tekrar gitmem gerekceği için 2 iş olmasın hem zaten kist falan olmadıysa pazartesiye kadar adet olurum olmazsam da inşallah olmam pozitiftir.Acele etme sende çok erken test yapmışsın dediğim gibi varsa da çıkmaz zaten tatlım inşallah hamişsindirsen hıc yapmadınmı testt..
ayın 18inde kan testi yaptırabilirsin canım ama idrarda yine çıkmayabilir idrar testi için birkaç gün daha beklemen gerekir yani 22 si yada 23 gibi idrar testi yaparsınsuana kadar hep pozıtıf tı bugun negatıf cıktıı.. ayın 18indemi yapayım![]()
Çatlatma iğnesini ayın kaçında oldun tatlımben gecen ayın 20sinde adet olmuştum adetım geçerse. ıdrarda yapıcm sımdı adet tarıhım degısecekmi peki
Ayın 4 ünde oldum demişsin o zaman ayın 18 inde yani pazar günü test günün tabii kan testi idrarda çıkmayabilir yada silik çıkar cnm04.01.2015 te ovitrelle vuruldum bugun test yaptım negatif 10 gün oldu bekliyeyimmi pozitif olma imkanı varmı lütfen yardım
Evet adet tarihin ayın 18 i yani canımben gecen ayın 20sinde adet olmuştum adetım geçerse. ıdrarda yapıcm sımdı adet tarıhım degısecekmi peki