ACİLL ! adet günümde kahve rengi leke geldi sebebi ne olabilir

ecesunaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
122
3
46
Zonguldak
arkadaşlar tam adet olmam gereken günde 3 nisanda adet olmadım sadece arada kahve rengi lekelenme oluyor 3gündür devam ediyor sizce bu ne olabilir.hiç hamilelik belirtiside yok offf:26:

arkadaşlar tam adet olmam gereken günde 3 nisanda adet olmadım sadece arada kahve rengi lekelenme oluyor 3gündür devam ediyor sizce bu ne olabilir.hiç hamilelik belirtiside yok offf:26:

hmmm

benim adet gelmeden 1-2 gün önce böyle oluyor

ama tabi bilemiyecem acaba bu adetin gelmiyecek hamilesin cünkü anlaminada gelebilir

bilemiyorumki ya ilk kez böyle oluyo acaba hamimilemiyim diye ilaçda almıyorum ama arada leke geldiği için testte yapamıyorum hiç hamilelik belirtiside yok off napacam ben yaaa. yardımm arkadaşlar...:26:

cnm bende lekelnmeyle hamıle kaldıgımı ogrendım devam etmezse kan seklınde test yaptr bence umarım hamılesındır ayrca nolur nolmaz dıkkat et agır iş falan yapma

şöyle anlatayım arkadaşlar adetime 8 gün kala kahve rengi lekelenmem oldu 2 gün sürdü şimdide tam adet günümde yine oldu 3 gündür aralıklarla devam ediyor ama kanama kesinlikle yok sadece kahve rengi lekelenme oluyor ve halen aralıklarla devam ettiği için idrar testide yapamıyorum.hamilelik belirtileride yok derken hani mide bulantısı gögüslerde şişkinlik felan yok yani.umarım açıklayıcı bir şekilde anlatmışımdır sizlerin deneyimlerinize dayanarak yardımlarınızı bekliyorum.sizce bu nedir?hamilemiyim acaba.:26::26::26:

tatlımm bence sen en yakın zamanda test yap hamişş olabilirsin eğer normol düzenli bir adetin varsa bu kahverengi lekelenme belkide yerleşme tutunma dedikleri işaret oolabilir inşallah hamişsindir benim malesef bu ay kırmızı kartı gördümm dünn(((

tatlımm bence sen en yakın zamanda test yap hamişş olabilirsin eğer normol düzenli bir adetin varsa bu kahverengi lekelenme belkide yerleşme tutunma dedikleri işaret oolabilir inşallah hamişsindir benim malesef bu ay kırmızı kartı gördümm dünn(((

evet düzenli adetlerim ilk kez böle bişey oluyor 2 kızım var ama ikisindede böle bişe hiç yaşamadım gögüslerim çok şişerdi o yüzden test yapmadan anlardım hamile olduğumu ama bu neyin nesi anlayamadım peki test yapmak için ne kadar bekleyeyim ayın 3de olmalıydım ama sadece leke oldu 2 gün geçti yani şuanda.

kahverengi leke denildiği an ürperiyorum ben bu belirtiyle doktora gittim dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve sezeryana alındım ama hamilelik teşisi koyulmuştu bana sabah erkenden dr. git bence

Benim son adet gunum 19 Subat. Mart in 15 inde hamilelik testi yaptim iki cizgi cikti.Hemen doktorumu aradim ayni gun bana hormon testi yaptilar.Dusuk tehlikesi olup olmadigini anlamak icin .Cok sukur Progesterone hormonum yuksek cikti. 19 Mart gunu benden kahverengi leke gelmeye basladi.Cok korktum doktorumu aradim.Korkmamam gerektigini normal oldugunu sayet lekenin pembe veya kirmizi gelmesi durumunda haber vermemi soyledi.Adet gunlerim boyunca tam 4 gun kahverengi leke geldi ve kesildi.Su anda 6+5 hamisim.Sukurler olsun rabbime.Allah her isteyene versin. Kisaca hamile olma ihtimaliniz cok yuksek.

vermiş olduğunuz bilgiler için çook teşekkür ederim arkadaşlar bugün test aldım sonuç pozitif yani hamişimmm ama bunu öğrendikten yarım saat sonra kanamam oldu.allaha şükür şuan kesildi ama ağrım var kasıklarımda ve belimde korkuyorummm :18: :18:

merhaba kızlar yardım ıstıyorummmmmmmmm benım de sıze benzer seyler oluyo adet gunumden bırgun once basladı bugun ucuncu gun adetımın ama sadece kahverengı bı akıntı gelıyo ara ara okadar adet olmuyorum test yaptım negatıf neden olabılır acaba hormon bozuklugumudur yoksa ?

Acil cvp arkadaşlar benimde bugün adetinin 3 gunu ilk defa böyle birşey oldu bendede .
adet gunlerimde hiç aksaklik olmadı gunu güne oldum fakat 3 gündür peceteye değecek şekilde kahverengi küçük küçük kum gibi dökülmeler oldu arada bir kasik ve bel agrim oluyor ve sanki birseyler geliyormus gibi hissediyorum test te yapmadim adet olurum diye sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…