ACİLL-- Ağrılar

mfyelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
34
1
86
İstanbul
Arkadaşlar Transferimizin 7. günündeyiz. Geçen pazar Yumurta toplamanın ardından 2. günde 2 hücreli olarak embriyomuz transfer edilmişti. Dün negatif çıkacağını bildiğim halde moralimi bozmamak şartıyla idrar testi yaptım. Tabiki negatif çıktı. Ama şu var herkes ben hissediyorum falan diyor bu süreçlerde ben birşey hissetmediğim gibi ağrılarım ve o kısa süreli kramplar devam ediyor. Sizce ne durumdayız? Ağrıları ilaçlar mı yapıyor? Hasta mı oalcağım? Nedir Yardım ve dualarınızı bekliyorum

canım sanırım 7. gününde test yapmışsın negatif çıkması çok normal 12. güne kadar bekle stres yapıp üzülme dua et bebeğinle konuş sakin ol inşallah rabbim nasip eyler güzel haberlerini verirsin.
bende eylülün 1 de tüp bebek tedavisine başladım benimde ağrılarım zamanzaman oluyordu herkesin oluyor çok normal benim geçen haftaydı test günüm yaptım negatifti çok üzlüldüm ağladım ama elden bişey gelmiyo.
5 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememdi kısmet olursa kasımın son haftasında tedaviye tekrara başlıyıcam kendime gelmeye çalışıyorum inşallah budefa olacak diyiyorum dualar ediyorum sende dua et
güzel düşün güzel olsun herşey

valla arkadaşım transferden sonra hiç bir şey hissetmedim. hatta benim tüp bebek tedavisinden 8 ay önce düşükle sonuçlanan normal gebeliğim olmuştu.
onda yaşadığım hiç bir belirtiyi yaşamayınca dedim ki olmadı. 12 gün hiç test yapmadım 12. gün gittim tedavi gördüğüm yerde test yaptım test sonucum da çok yüksek çıkmıştı. doktor ikiz olabilir demişti 7. haftada ikizlerimin kalp atışlarını da duydum ama sonradan bebeğimin birinin gelişimi durdu.
bu hamileliğimde hamilelik belirtileride ancak 6. haftada başladı. ondan önce hiç bir şey hissetmedim.
moralini bozma bol bol dua et. inşallah hamilesindir

Arkadaşlar sorumu sanırım tam olarak soramadım. Korkum şu: Adet olacak gibi ağrılarım var. Belim kopacak gibi. Aşırı derecede hem de Göğüs ve bel ağrıları

Arkadaşlar sorumu sanırım tam olarak soramadım. Korkum şu: Adet olacak gibi ağrılarım var. Belim kopacak gibi. Aşırı derecede hem de Göğüs ve bel ağrıları

ağrılar da normal canım benim de 5.ve 6. gün normal adet günümdü dedim kesin adet olcam o kadar bel ağrım karın ağrım vardı ama ilaçlardan dolayı test günüme kadar olmadım negatif çıkınca ilaçlardan sonra oldum belki senin de döngün gelmiştir belki progestan falan iğne ilaç jel kullanıyorsan onlar adeti engelliyor
tabii ki inşallah bu ağrıların nedeni bebiştir
şimdiden kendini belli etmeye çalışıyordur

Tşk ederim. Yeni tedaviye başladınız mı? Ne durumdasınız

Bu da bizim ikinci denememiz. ilkinde embriyo oluşmadığı için transfer iptal olmuştu. İkinci de de tek embriyo oldu. işte transfer ettiler inş. olur. 2-3 ayda bir adet görüyorum. tedaviyle bile 5-6 yumurtamız oluyor. Dolayısıyla erken menapoz riskim var. Bundan korktuğumuz için de art arda tedavi yapıyoruz ama ne para dayanıyor ne pul. Bu sefer olmazsa ne yapıacaz bilmiyorum... Dua edin

inşallah Allah aratmadan tez zamanda nasip etsin inşallah

transferden sonra adet ağrıları gibi ağrılar çektim her gün bugün adet olacagım diye bekledim ama çok şükür ikizlerimi kucagıma aldım. bu ağrılar kişiden kişiye değişiyor kimisi ağrı çekiyor kimisi hiç bir belirti yaşamıyor bence sabırla test gününüzü bekleyin Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin inş..

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.ağrılara hiç takılma çünkü bende 8.günümde adet olacağım zannettim aynı adet ağrılarım vardı çünkü.test yaptım ikinci çizgi çoook silikti.ama sen erken yapmışsın testini.o yüzden moralini bozma.rabbim yar ve yardımcın olsun...

Hepinize teşekkür ederiz. Bugün 8. günüm inş. bi aksilik olmazsa bi test daha yapıcam. Bu arada şu haberi okuduktan sonra artık daha ümitliyim: Gler akr n hamilelii herkese umut oldu

canım o linkteki merkezde ve o doktorla ben beş kez denedim ama olmayınca olmuyor...
benimde tüp tıkanıklığı +rezerv azlığım var banada yüksek dozda ilaçlar kullanılıyor
bu beş tedavinin dördünde değişik sebeplerden dolayı transfer olmadan iptal oldu tedavilerim
sadece bir kere transfer oldu ondada negatifle sonuçlandı ....

Aynı probleleri taşıyoruz. 2-3 ayda bir adet görme sorunumuz var. Yumurta azlığı var. tedavi ile bile 5-6 yumurta oluyor ki bunlardan yalnızda 1-2 tanesi yeterli kalitede oluyor. İlkinde bizim de embriyo oluşmadı ve iptal oldu transfer. İkinci de de işte 1 tane elde edebildik. 2 hücreliyken rahime yerleştirildi. Duruyor mu bilmiyoruz. İnş. Rabbim OL desin de olsun... Hepimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…