Arkadaşlar Transferimizin 7. günündeyiz. Geçen pazar Yumurta toplamanın ardından 2. günde 2 hücreli olarak embriyomuz transfer edilmişti. Dün negatif çıkacağını bildiğim halde moralimi bozmamak şartıyla idrar testi yaptım. Tabiki negatif çıktı. Ama şu var herkes ben hissediyorum falan diyor bu süreçlerde ben birşey hissetmediğim gibi ağrılarım ve o kısa süreli kramplar devam ediyor. Sizce ne durumdayız? Ağrıları ilaçlar mı yapıyor? Hasta mı oalcağım? Nedir Yardım ve dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar sorumu sanırım tam olarak soramadım. Korkum şu: Adet olacak gibi ağrılarım var. Belim kopacak gibi. Aşırı derecede hem de Göğüs ve bel ağrıları
ağrılar da normal canım benim de 5.ve 6. gün normal adet günümdü dedim kesin adet olcam o kadar bel ağrım karın ağrım vardı ama ilaçlardan dolayı test günüme kadar olmadım negatif çıkınca ilaçlardan sonra oldum belki senin de döngün gelmiştir belki progestan falan iğne ilaç jel kullanıyorsan onlar adeti engelliyor
tabii ki inşallah bu ağrıların nedeni bebiştir
şimdiden kendini belli etmeye çalışıyordur
Tşk ederim. Yeni tedaviye başladınız mı? Ne durumdasınız
Bu da bizim ikinci denememiz. ilkinde embriyo oluşmadığı için transfer iptal olmuştu. İkinci de de tek embriyo oldu. işte transfer ettiler inş. olur. 2-3 ayda bir adet görüyorum. tedaviyle bile 5-6 yumurtamız oluyor. Dolayısıyla erken menapoz riskim var. Bundan korktuğumuz için de art arda tedavi yapıyoruz ama ne para dayanıyor ne pul. Bu sefer olmazsa ne yapıacaz bilmiyorum... Dua edin
Arkadaşlar Transferimizin 7. günündeyiz. Geçen pazar Yumurta toplamanın ardından 2. günde 2 hücreli olarak embriyomuz transfer edilmişti. Dün negatif çıkacağını bildiğim halde moralimi bozmamak şartıyla idrar testi yaptım. Tabiki negatif çıktı. Ama şu var herkes ben hissediyorum falan diyor bu süreçlerde ben birşey hissetmediğim gibi ağrılarım ve o kısa süreli kramplar devam ediyor. Sizce ne durumdayız? Ağrıları ilaçlar mı yapıyor? Hasta mı oalcağım? Nedir Yardım ve dualarınızı bekliyorum
Hepinize teşekkür ederiz. Bugün 8. günüm inş. bi aksilik olmazsa bi test daha yapıcam. Bu arada şu haberi okuduktan sonra artık daha ümitliyim: Gler akr n hamilelii herkese umut oldu
canım o linkteki merkezde ve o doktorla ben beş kez denedim ama olmayınca olmuyor...
benimde tüp tıkanıklığı +rezerv azlığım var banada yüksek dozda ilaçlar kullanılıyor
bu beş tedavinin dördünde değişik sebeplerden dolayı transfer olmadan iptal oldu tedavilerim
sadece bir kere transfer oldu ondada negatifle sonuçlandı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?