Acill- Ankara Akrapol Hastanesi Bülent Beymi ? Işın Hanım mı?

eylxuxl ekin85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
271
5
96
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba . Benim için çok önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var. Akrapol hastanesine gitmeye karar verdim Bülent beye 4 mayısa randevu alınca o süreç gelene kadar aynı hastanede Işın Hanıma gitmeye başladım. Işın Hanımdan memnunum ama o hastaneyi seçme sebebim Bülent beydi. Aranızda iki doktor arasnda seçimime yardımcı olacak birileri varsa beni çok mutlu eder, normal doğum düşünüyorum. Arada kaldım ve bir tercih yapmak zorundayım. Kendisi yada arkadaşı Akrapole giden arkadaşlar özelden de mesaj atabilir lütfen yorum yapın, hepimiz gibi bende kendim ve bebeğim için en iyisini istiyorum. Herkese sevgiler..

Arkadaşlar herkese merhaba . Benim için çok önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var. Akrapol hastanesine gitmeye karar verdim Bülent beye 4 mayısa randevu alınca o süreç gelene kadar aynı hastanede Işın Hanıma gitmeye başladım. Işın Hanımdan memnunum ama o hastaneyi seçme sebebim Bülent beydi. Aranızda iki doktor arasnda seçimime yardımcı olacak birileri varsa beni çok mutlu eder, normal doğum düşünüyorum. Arada kaldım ve bir tercih yapmak zorundayım. Kendisi yada arkadaşı Akrapole giden arkadaşlar özelden de mesaj atabilir lütfen yorum yapın, hepimiz gibi bende kendim ve bebeğim için en iyisini istiyorum. Herkese sevgiler..

merhaba
ben bülent beyde dogum yapmıs biri olarak bülent beyi tercih etmeni tavsiye ederim.ama su da var ki ısın hanım hakkında da iyi seyler duydum.bir arkadasım ısın hanımda dogum yaptı memnundu. ama bület6 beyi tek gecerim :) haziran 2010 da ogluma dogum yaptım bülent beyin yaklasımı süper..zaten gidince anlarsın.kesinlikle tavsiye ederim.şimdiden hayırlısı olsun.

merhaba
ben bülent beyde dogum yapmıs biri olarak bülent beyi tercih etmeni tavsiye ederim.ama su da var ki ısın hanım hakkında da iyi seyler duydum.bir arkadasım ısın hanımda dogum yaptı memnundu. ama bület6 beyi tek gecerim :) haziran 2010 da ogluma dogum yaptım bülent beyin yaklasımı süper..zaten gidince anlarsın.kesinlikle tavsiye ederim.şimdiden hayırlısı olsun.

Cevap verdiğiniz için gerçekten teşekürler. Arkadaşınızın ve sizin doğum şekliniz neydi normal mi? sezeryan mı? Ben Işın Hanımı aslında sevdim, sırf Bülent beyi görmek alınmış randevuyu iptal ettirmemek için gideceğim. Ama daha yoğun mudur, normal doğuma girermi randevu bekleme sürem artar mı? merak ediyorum . Cevaplarsanız sevinirim . Sevgiler.

inşallah senin için hayırlısı olur ama ben de bülent beyden çok memnundum gerçekten insanı çok rahatlatıyor. ama orada 3 defa aşılama yaptırdım 3 üde tutmadı. eşim ilk seferinden beri tüp bebek istediğini söyledi ama her seferinde gerek olmadığını söyledi bize. bizde 3 seferdede boş döndüğümüz için oradan vazgeçtik. sonra tüp bebek için fiat araştırırken telefonla sordum.burada tüp bebek uygulaması yok dediler. dumur oldum o anda yani bülent bey bizim 3 kez hayal kırıklığına uğramamıza neden oldu.

Back
X