• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill aşılama yaptiranlar izmir

kadriye007

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
301
81
98
Arkadaslar izmirde asilama yaptiranlar varmk nasil gecti nerde yaptirdiz ücreti ne yardimci olun

Canım biraz geç olmuş işe yarar mı bilmiyorum ama ben Cumartesi günü Karataş Hastanesi'nde yaptırdım. İlaçlar için rapor çıkarttı doktorum o yüzden iğnelere toplam 130 tl ödedim. Aşılama ücreti 600 tl, sperm hazırlama da dışarıda laboratuarda yapıldı ona da 200 tl verdik. Yani toplam her şey dahil 930 tl, tabi işten çıkıp kontrollere gidip geldiğim için taksi paraları falan net 1000 tl gitti.

Canım biraz geç olmuş işe yarar mı bilmiyorum ama ben Cumartesi günü Karataş Hastanesi'nde yaptırdım. İlaçlar için rapor çıkarttı doktorum o yüzden iğnelere toplam 130 tl ödedim. Aşılama ücreti 600 tl, sperm hazırlama da dışarıda laboratuarda yapıldı ona da 200 tl verdik. Yani toplam her şey dahil 930 tl, tabi işten çıkıp kontrollere gidip geldiğim için taksi paraları falan net 1000 tl gitti.
Kime gidiyorsun bende osman çelik in hastasiyim 750 dedi aşilama ucretini

Back
X