• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill bakabilir misiniz

Zyynpp00

Umutla, duayla bekliyoruz. 🤲❤️🤰
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
87
40
3
Selam kızlar ben bir buçuk senedir gebelik istiyorum olmuyor:( geçen ay idrar enfeksiyonu geçirdim fitil ve antibiyotik kullandım, hâlâ da kullanıyorum. Dün adetimin 12. günü ve dün hiçbir ağrı yokken şeffaf uzayan akıntım oldu baya yoğundu bir kaç saat arayla iki kere oldu (önceki gün fitil kullanmamıştım onun etkisi değildir diye düşünüyorum) bugün de aynı akıntı oldu ve uzadıkça uzuyor kasık ve bel ağrım çok fazla var... Yumurtlama oldu mu veya başlayacak mı aranızda bilen var mı ? hiç bu kadar yoğun hissetmemistim bu akıntı sizce nedendir ? 😊💕

Canım bence bugünden itibaren dene yumurtlaman olmuş veya olacaktır bugünlerde gün aşırı birliktelik dene. Vücut ısında artış hissediyor musun bende öyle oluyor

Canım bence bugünden itibaren dene yumurtlaman olmuş veya olacaktır bugünlerde gün aşırı birliktelik dene. Vücut ısında artış hissediyor musun bende öyle oluyor
Evet canım vücut sıcaklığım arttı öyle hissediyorum. Akıntının bu kadar yoğun olmasını ilk defa yaşıyorum ne düşüneceğimi bilemedim. Dün ve önceki günüde degerlendirdim inşallah nasipte vardır bu ay olur :(

Denemeye başlayınca her belirtiyi dikkatle inceliyor insan. İnşallah bu ay itibariyle bende istiyorum nasipte varsa olur çok kafana takma.

Denemeye başlayınca her belirtiyi dikkatle inceliyor insan. İnşallah bu ay itibariyle bende istiyorum nasipte varsa olur çok kafana takma.
Ben bir bucuk senedir istiyorum. Artık belirtileri bıraktım... zaten bu akıntıyı her ay görüyorum ama çok hafif olurdu. İlk defa bu kadar yoğun ve iki gün üst üste oluyor önceden tek bir gün olurdu o yüzden şaşırdım baya bakalım artık

Doktor ne diyor peki psikolojik de olabilir devamlı bebek için ilişki olunca ters de tepebiliyormuş. Hiç sorunu yokken 5 6 sene sadece psikolojik olarak bebek sahibi olamayan çok insan var. Çok üstünde durma bol bol dua et hayırlısıyla bizde anne oluruz elbet

Doktor ne diyor peki psikolojik de olabilir devamlı bebek için ilişki olunca ters de tepebiliyormuş. Hiç sorunu yokken 5 6 sene sadece psikolojik olarak bebek sahibi olamayan çok insan var. Çok üstünde durma bol bol dua et hayırlısıyla bizde anne oluruz elbet
Çok şükür bende de eşimde de sıkıntı yok artık akışına bıraktım geçen ay çok kötüydüm oyuzden aynı şeyi yaşamamak için akışına bıraktım hayırlısı olsun deyip geçiyorum... Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. En kısa zamanda hepimize nasip etsin🤲🥺

Amin canım 😑 dediğim gibi çok kafaya takınca da olmuyor diyorlar akışına bırakmakla iyi yapmışsın

Selam kızlar ben bir buçuk senedir gebelik istiyorum olmuyor:( geçen ay idrar enfeksiyonu geçirdim fitil ve antibiyotik kullandım, hâlâ da kullanıyorum. Dün adetimin 12. günü ve dün hiçbir ağrı yokken şeffaf uzayan akıntım oldu baya yoğundu bir kaç saat arayla iki kere oldu (önceki gün fitil kullanmamıştım onun etkisi değildir diye düşünüyorum) bugün de aynı akıntı oldu ve uzadıkça uzuyor kasık ve bel ağrım çok fazla var... Yumurtlama oldu mu veya başlayacak mı aranızda bilen var mı ? hiç bu kadar yoğun hissetmemistim bu akıntı sizce nedendir ? 😊💕
O akıntı yumurtlamayı gösteriyor canım sen bu bi kaç günü değerlendir inşallah 🌸

Back
X