acill bakar misinizz

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
merhaba kizlar dun alisveris icin bayagi bi gezdim cok yoruldum bugun sabahtan beri kalcamdan belime dogru bi agri geliyo yuruyemiyorum bile cok zorlaniyorumdoktorumu aradim ulasamadim bi ara internette erken dogum brlirtisi olabilir gibisinden bi yazi okumustum tamhatirlayamiyorum ne bu durumu yasayan var mi acill cevap verir misiniz

baska yere de konu actim da burda daha cok gorulur diye yaziyorum lutfen yardimci olun

Bebek baskı yapıyordur canım, bol bol dinlen ayaklarını yükseğe kaldır soğuk suyla yıka hatta, dinlenmeye çalış. Ben doğurana kada çekmiştim o ağrıyı :(

Yorgunluktan olabilir. Ben de her hafta sonu temizliği yaptığımda kuyruk sokumumda ağrı hissediyordum, artık tek başıma yapmıyorum. Oturup kalkamıyordum. Doktorunuza mutlaka ulaşmaya çalışın bence.

Ostocare kullanıyor musunuz? Kalsiyum, magnezyumu bebek çektiği için, depolarınız boşalıyor, hamilelikte takviye gerekiyor, ben 2. Oğluma hamileliğimde kalçamın üstüne basamıcak hale gelmiştim... bir süre doktor ostocareyi 2 ye çıkar dedi...

Cok gezdigin içindir pelvislere baski yapıyor... cati agrisi deniliyor ya:) bu o işte dinlen tabki yorma kendini

Magnezyum kullaniyor musun? O bir nebze rahatlatmisti beni. Bir de ayaklarin 2-3 karis yukarda olacak sekilde sirt ustu uzanip ayaklarini kaldır canım.

Hamilelikte en büyük düşman yorgunluk. Çok defa tuvalete emekleyerek gittiğimi bilirim o bel agrilarindan dolayı. Kocama doğum günü süprizi yapam dedim 2 3 çeşit birşeyler hazırladım 3 gün yerimden kalkamadim:D

Back
X