D Denizell Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2018 89 43 88 36 12 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizell #1 Elinde proluton depot iğne bulunan var mı kızlar vurulmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum elinde olup gönderen olursa çok minnettar olurum ....
Elinde proluton depot iğne bulunan var mı kızlar vurulmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum elinde olup gönderen olursa çok minnettar olurum ....
Orkide_sever Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2018 5.971 21.545 348 12 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizell #2 Yaasmin .!.: Elinde proluton depot iğne bulunan var mı kızlar vurulmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum elinde olup gönderen olursa çok minnettar olurum .... Genişletmek için tıkla... Ahh canim herkes ayni durumdan muzdarip. Butun eczanelere haber salman lazim. Hepsini araman lazim. Insallah elinde olan cikar. Hangi sehirde oldugunu da yaz.
Yaasmin .!.: Elinde proluton depot iğne bulunan var mı kızlar vurulmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum elinde olup gönderen olursa çok minnettar olurum .... Genişletmek için tıkla... Ahh canim herkes ayni durumdan muzdarip. Butun eczanelere haber salman lazim. Hepsini araman lazim. Insallah elinde olan cikar. Hangi sehirde oldugunu da yaz.
D Denizell Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2018 89 43 88 36 12 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizell #3 Nevşehir’de yaşıyorum