Acill bakarmısınız

hasel02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
15
6
1
26
Adet günüme 2 gün var az önce kahverengi akıntı geldi ve öncesinde karnım ağrıdı kasıklarım hafif lekeler idrarda sonra geliyor acaba hamilemiyim bu arada kaset test yaptım negatif yardımcı olurmusunuz

Adet günüme 2 gün var az önce kahverengi akıntı geldi ve öncesinde karnım ağrıdı kasıklarım hafif lekeler idrarda sonra geliyor acaba hamilemiyim bu arada kaset test yaptım negatif yardımcı olurmusunuz
Adet öncesi kahverengi lekelenme genelde adet habercisidir. Ve kasık ağrısı da canım. Yerleşme kanaması olduğunu pek düşünmüyorum. Kaset test negatif diyorsun , çok isterim bebeğin olsun ama bunlar adet belirtisi şuanlık

Ben hamile olduğumu aynı sizin bu belirtilerle öğrendim ama umutlandirmak istemem. Zira benim de sizinki gibi 2 gün önce lekelenmeyi görüp yaptığım hamilelik testi direk pozitif çıkmıştı. Hamilelik ve adet belirtileri gerçekten çok fazla benziyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şimdi biraz daha yoğunlaştı kan adet kanı gibide bilemedim çok üzgünüm ya

Gebelik mi yoksa adet mi oldum hala anlamadım ağlayıp duruyorum inşallah hamileyimdir

Şimdi biraz daha yoğunlaştı kan adet kanı gibide bilemedim çok üzgünüm ya

Gebelik mi yoksa adet mi oldum hala anlamadım ağlayıp duruyorum inşallah hamileyimdir
Hiç üzülme lütfen bu hayatta herşeyin bir zamanı var. Bende 2.denememde hamile kalmıştım. Ne alakaysa ilkinde olacağına öyle inanmisim ki dumur olmuştum ama öyle tesadüfi şeyler yaşadım ki o bana göre geciken 1 ay çok değişik şeylere vesile oldu ve en doğru zaman buymuş dedim. Bir de bu sürecin en büyük düşmanı stres. Genelde düşünmekten vazgecince oluyor. Psikoloji çok önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun en doğru zaman da gönlünüzce olsun inşallah.

Teşekkür ederim ilk kahverengi akıntıyı görünce ümitlendim şimdi ise hayal kırıklığı yasıyorum Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…