kuruma çizgisine benziyor. regl gecikmesi 10 güne kadar normal kabul ediliyor ama isterseniz bir doktora görünün sürekli gecikiyorsa
10 gun kadar mi o zman gelmezsee benim 3 gun daha umudum var bugun 7.gun gecimmem ilk defa geciktikuruma çizgisine benziyor. regl gecikmesi 10 güne kadar normal kabul ediliyor ama isterseniz bir doktora görünün sürekli gecikiyorsa
Kuruma cizgisi degil testleri dun yaptim 3 dakika icerisinde cikan cizgiler persembe ve dun yapip bugun buraya attigim icin oyle gorunuyorkuruma çizgisine benziyor. regl gecikmesi 10 güne kadar normal kabul ediliyor ama isterseniz bir doktora görünün sürekli gecikiyorsa
Pazartesi gününü bekliyorumBen görüyorum ama ins vardir benim 8 gun gecikme hic cikmiyor
mevsiö gecişlerinde olabiliyor gecikme. ama tabi ilk akla gelen de gebelik10 gun kadar mi o zman gelmezsee benim 3 gun daha umudum var bugun 7.gun gecimmem ilk defa gecikti
olabilir. burdakiler kurumaya benziyor, ilk yaptığınızda nasıldı bilemem tabiiKuruma cizgisi degil testleri dun yaptim 3 dakika icerisinde cikan cizgiler persembe ve dun yapip bugun buraya attigim icin oyle gorunuyor
Bende olmazdi spiral oldugu icin hep duzenli olurdu bilmiyorum tabiki hayırlısımevsiö gecişlerinde olabiliyor gecikme. ama tabi ilk akla gelen de gebelik
Dogru da yıllardır mevsim gecisi oluyor ilk defa bu mevsim gecisinden etkilendi hem ara kanama hemde gecikme karisik yanimevsiö gecişlerinde olabiliyor gecikme. ama tabi ilk akla gelen de gebelik
Evet yaptığımda uc dakika icinde silik cikti hepsiolabilir. burdakiler kurumaya benziyor, ilk yaptığınızda nasıldı bilemem tabii
kan vermeyi deneseniz direkt?Dogru da yıllardır mevsim gecisi oluyor ilk defa bu mevsim gecisinden etkilendi hem ara kanama hemde gecikme karisik yani
Verdim 3 gun.once 1.20 ciktikan vermeyi deneseniz direkt?
muayene edildi mi peki? kist vs olabilir mi? ara kanama da yaşamışsınızVerdim 3 gun.once 1.20 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?