- 2 Ağustos 2018
- 597
- 631
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sebnem1453
Geçen sefer ki konumda eşimi dinleme cihazı ile dinlemek istediğimi yazmıştım. Şüphelerimde ne kadar da haklıymışım. Çok korkuyorum iki gecedir hiç dünden beri gözümü kapatıp uyuduğum yok
dinleme olayına gerek kalmadan telefon operatörlerinin hesap geçmişinden sürekli konusulan ve kayıtlardan silinen bi numara gözüme çarptı ilk başta beni aldattığını sandım üstüne gittim en son tamam artık bavula bebeklerimin ve benim kıyafetlerimi toplayıp gidiyorum dedim nitekim gerçekten gidiyorduk fakattttt bana herşeyi anlatacağını söyledi beni dinle diye yalvardı eşim uyuşturucu madde kullanmış 4 ay içinde 3 4 kere ben bunu duyunca şok oldum o an ölmek istedim ne dicegimi ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı hala şoktayim böyle birşey asla beklemiyordum bi gün buraya bunları yazacagimi söyleselerdi inanmazdım ama oldu işte
(( şimdi ben ne yapmalıyım bu süreci nasil yönetmeliyim çok korkuyorum haberde çıkan uyuşturucu bağımlıları gözumun önüne geliyor soğuk terler döküyorum kaskatı kesiliyorum nasil bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar veya olmayanlar lütfen bana bi akıl verin beynim durmuş gibi