Acill bakinnnn kızlarrr çok kötü şeyler oluyor:((((

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
597
631
103
32
Geçen sefer ki konumda eşimi dinleme cihazı ile dinlemek istediğimi yazmıştım. Şüphelerimde ne kadar da haklıymışım. Çok korkuyorum iki gecedir hiç dünden beri gözümü kapatıp uyuduğum yok:( dinleme olayına gerek kalmadan telefon operatörlerinin hesap geçmişinden sürekli konusulan ve kayıtlardan silinen bi numara gözüme çarptı ilk başta beni aldattığını sandım üstüne gittim en son tamam artık bavula bebeklerimin ve benim kıyafetlerimi toplayıp gidiyorum dedim nitekim gerçekten gidiyorduk fakattttt bana herşeyi anlatacağını söyledi beni dinle diye yalvardı eşim uyuşturucu madde kullanmış 4 ay içinde 3 4 kere ben bunu duyunca şok oldum o an ölmek istedim ne dicegimi ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı hala şoktayim böyle birşey asla beklemiyordum bi gün buraya bunları yazacagimi söyleselerdi inanmazdım ama oldu işte:((( şimdi ben ne yapmalıyım bu süreci nasil yönetmeliyim çok korkuyorum haberde çıkan uyuşturucu bağımlıları gözumun önüne geliyor soğuk terler döküyorum kaskatı kesiliyorum nasil bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar veya olmayanlar lütfen bana bi akıl verin beynim durmuş gibi

Birazdan eşimle konuşmaya gidicem ne yapmalıyım lütfen akıl yürütecek durumda değilim bana bi yol gösterin :(((

Bilmiyorum birazdan gidicem konuşmaya bu tür konularda hiç bi bilgim yok çok korkuyorum

önce sakin olun neden yaptığını vs sorun. yani bu bir arkadaş yönlendirmesi mi, özenme mi nedir? çoluklu çocuklu insan bu kadar nasıl iradesiz olur? net konuşun. bir de ne kullandığını öğrenin bitkisel kökenli şeyler 3-4 kullanımda bağımlılık yapmaz diğer sokak aralarında satılan sentetik maddeler ise gitsin tedavi olsun. çocuklarınızı da onunla baş başa bırakmayın.

Sknti yaptigi birsey mi vardi boyle birsey yapmis? Arpasi bol gelmiste olabilir. Bu erkekler valla sacmsliyolar bazen. Sen birakip gitmedin ama bu olayi hic unutmiycaksin ve surekli kafanda acabalar olacak

Umarım dediginiz gibidir çok korkuyorum ne kullandığını sorucam maddi sorunlardan dolayı bunaldim denedim kahroldum resmen

Sknti yaptigi birsey mi vardi boyle birsey yapmis? Arpasi bol gelmiste olabilir. Bu erkekler valla sacmsliyolar bazen. Sen birakip gitmedin ama bu olayi hic unutmiycaksin ve surekli kafanda acabalar olacak
Evet en kötüsü de bu zaten ya kullanırsa diye korkup kafayı yerim diye korkuyorum ikiz bebeklwrimiz olsu 5 aylıklar maddi olarak çok zorlandık ama ben hep anlayisliydim sık boğaz etmedin hiçbi zaman olursa olur olmazsa canın sağolsun dedim niye böyle oldu

Uyusturucuyu temin ettigi kisiyle surekli ne konusuyormus ki? Bu tip adamlar oturup saatlerce muhabbet etmezler musterilerle bence.
Icimden bir ses esinizin hala yalan soyledigini soyluyor. Her dedigine hemen inanmayin derim.

Tuhaf ama sanki bana aldatma gibi geldi, çekip gidecegini bildiginden, ona göre senin terketmeyecegin aksine ona destek olabilcegini düşünüp böyle bir yalan ortaya attı.

Mesajlaşma var mı? Madde kullandığına dair hal ve harekette tuhaflıklar sezdin mi mesela?

Bence atıyor.
İnsan torbacisiyla sabah akşam konuşmaz ki. 'abi hangi gün musaitsin?' der , o gün de 'geliyorum abi' der, olur biter. yani ayda iki kere falan araması lazım aynı adamı,onda da taş çatlasın iki dakika konuşup kapatması lazım.
Seninkinin konuşması bu kadar az mı?
Hiç sanmıyorum.
Sen giderken son kozunu oynayıp uyuşturucu kullanıyorum demiştir. Çünkü zaten gidiyorsun. Durum açık ve net ... "Ne desem gitmez" diye düşünmüştür, bir an bunu söyleyip senin merhametli tarafına oynamış ve kazanmıs. Ben olsam inanmazdim.
Bu arada benim eski erkek arkadaşım da uyuşturucu madde kullanırdı, bir arkadaşı (atıyorum Ali) ile içerdi. Her gittiginde ali'deyim, ali'deyim diye bana rapor verirdi. Uyuz olurdum. Bir gün "bana ottan haptan bahsetme,daha da ali'deyim deme. Ayşeyleyim de Zeynepleyim de,yalan söyle" demiştim:) sizinki de tam tersi olmuş bence.
Olay gerçekse de içtiği şey yüksek ihtimalle ottur. Ondan da vazgecmesi zor değil. Ama eğer sentetik şeyler de kullanıyorsa arkana bakmadan kaç. Kullandığı maddelerden bir senedir yatalak olan bir tanıdığım var. Bu adamın da başına böyle birşey gelir, kendi pisliği-zevki yüzünden başına gelen şey için bir ömür ona bakmak zorunda kalırsın.

Bana inandırıcı gelmedi; oyuna geliyorsunuz bence.
Maalesef yakın arkadaşlarımdan biri bağımlı ve şuan çipli.
Onun anlattıkları ve yaşadıkları kadarını biliyorum.
Bu işler öyle yürümüyor. Telefonda arayıp öyle ulaşılmıyor da.
Haaa kullanıyorsa farklı Maraş otu gibi daha zararsız şeyler var. Ama onun içinde bu kadar tlfn trafiğine tantanaya gerek yok.
4 ayda 3-4 kez kullanmasıyla öyle davranış değişikliği de olmaz hem. Başka durumlar var bence.

Tuhaf ama sanki bana aldatma gibi geldi, çekip gidecegini bildiginden, ona göre senin terketmeyecegin aksine ona destek olabilcegini düşünüp böyle bir yalan ortaya attı.

Mesajlaşma var mı? Madde kullandığına dair hal ve harekette tuhaflıklar sezdin mi mesela?
Nedense bana da böyle geldi.

Bana inandırıcı gelmedi; oyuna geliyorsunuz bence.
Maalesef yakın arkadaşlarımdan biri bağımlı ve şuan çipli.
Onun anlattıkları ve yaşadıkları kadarını biliyorum.
Bu işler öyle yürümüyor. Telefonda arayıp öyle ulaşılmıyor da.
Haaa kullanıyorsa farklı Maraş otu gibi daha zararsız şeyler var. Ama onun içinde bu kadar tlfn trafiğine tantanaya gerek yok.
4 ayda 3-4 kez kullanmasıyla öyle davranış değişikliği de olmaz hem. Başka durumlar var bence.
Çipli ne demek?

Eşin resmen kandırıyor seni...maddi sıkıntı çekip gidip madde alacak para bulacak...saatlerce tel de madde için konuşacak...hepsi palavra...belliki aldatıyor ama başka kötü birşey söyleyip bu olayı bastırmaya çalışıyor...seni de o numaraları arama diye engelleyecek büyük ihtimalle....ben şu kk’da genelde aldatılan kadınların çok çabuk ikna olmaya meyilli olduklarını anladım,veya öyle olmak istiyorlar

Back
X