ACİLL Beta hcg testi ile ilgili sorum var

213101454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
11
3
1
30
Bir hafta önce doktora gittim beta hcg 574.6 cıktı... şimdi yine gittim beta hcg 518.81 cıktı sizce dış gebelik mi bana yardımcı olum acil lütfen...

2 gunde bir beta hcg baktirman lazim artislarina..ben dis gebelik gecirdim..bende deger 1500leri gecmisti ama kese gozukmuyordu deger artiyordu..yatis verdiler hergun ultrason ve kan aldilar tansiyon olctuler hep..sonra ic kanamam okunca ameliyat oldum..kahverengi lekelenmen oluyor mu peki..

Bir hafta önce doktora gittim beta hcg 574.6 cıktı... şimdi yine gittim beta hcg 518.81 cıktı sizce dış gebelik mi bana yardımcı olum acil lütfen...

Takip edilmeli bence yani 1 haftada aynı değer olmamı 2 günde bir 2 kat artmaliydi değer.
Sağlıksız gebelik gibi..
Şuan kanda 4.000 den fazla olmaliydi.
Hakkınızda neyse hayırlısı o olsun insallah

Takip edilmeli bence yani 1 haftada aynı değer olmamı 2 günde bir 2 kat artmaliydi değer.
Sağlıksız gebelik gibi..
Şuan kanda 4.000 den fazla olmaliydi.
Hakkınızda neyse hayırlısı o olsun insallah

farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabılıyor canım.aynı hastanede ıkı gunde bır baktır sen tahlıllerıne.ınşallah sağlıksız bır gebelık değıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…