• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill cevapp

kızlar benim sonucum değil çok yakın bir arkadaşımın değeri az önce telefonda öğrendim çok üzgündü ,ağlıyordu yine olmadı diye bende sizlere sorayım dedim.
ama bende tüp bebek annesiyim oğlum 6,5 aylık dileyen herkesin kucağını bebeklerle doldursun rabbim.burda bende bir çok kez yaşadığım heyecanları paylaştım o günlerimi hiçte unutmuyorum bana moral ve dayanama gücü veren yüzünü bile bilmediğim sesini duymadığım arkadaşlarıma sizlerede vereceğiniz yanıtlar için saolun kızlar

ınsallah canım ya ınsallah yanılmıyorumdur ama bıldığım kadarıyla 5 ten yukarısı gebelık var anlamında. ama testıde cok erken yaptırmıs. transfer gununude saymısmı 9 derken?

artacaktır değeri ama dinlensin kalkmasın vede kanama falan olursada yine yatsın... bol bol su içsin.. tecrübeyle sabit..ilaç kullaniyomu peki..

geçen hafta pazar günü transferi yapıldı aslında bugün 8. gün oluyor dün bir iki damla kanaması olunca test yaptırmışlar bugün 9.27 çıkmış tabi olmadı diye morali çok bozulmuş.4.denemesi artık psikolojik olarak çok yoruldu. çok zor biliyorum dayanması bende geçtim bu günlerden allahım şu mübarek günde dualarımız kabul et ne olur isteyen herkesin bebeği olsun

aynıydım bende.. yatsın ayağının altınada yastık koysun.. benimki arttiki 3-4 gundur kanamam var ama artıyo değer. inş onunkide artacaktır. progestan falan alıyomu.

bence yeni tutunmuş bile olabilir, değeri o yüzden düşüktür. o bir iki damla kanama da tutunma kanaması olabilir. bol bol dinlensin, bir de 2 gün sonra tekrar etsin görecek ki yükselmiş, hayırlısı olur inşallah :)

bence yeni tutunmuş bile olabilir, değeri o yüzden düşüktür. o bir iki damla kanama da tutunma kanaması olabilir. bol bol dinlensin, bir de 2 gün sonra tekrar etsin görecek ki yükselmiş, hayırlısı olur inşallah :)

inşallah canım 4 aşılama 4. tüp bebek denemesi kız mahvoldu artık.rabbim yanında olsun

inşallah canım 4 aşılama 4. tüp bebek denemesi kız mahvoldu artık.rabbim yanında olsun

zamanı gelmiştir inşallah canım. bence yaşadığı tutunma kanamasıydı. biliyorsun tutunmadan sonra bhcg salgılıyor vücut. demek ki 1 günde ancak o kadar salgılayabildi. yarın iki katı ya da daha fazlası çıkacaktır inşallah. Allah yardımcısı olsun :)

kızlar saolun şu anda yazlıkta bulunduğu yerde internet yok yazdıklarınızı telefonda ona okudum moral oldu çok saolun cevaplarınız için teşekkür ederim

12 canım ama benim bir iki damla değil fazla fazlaydı aynı adet gibi. dikkat etsin olumsuz olmasın.. negatif değil sonuçtaa..

Back
X