acill.... devlette ikili tarama ypliyrmu

avcilar devlet hastanesi de ikili test yapiliyor m? bilgisi olan........

slm tatlımmm
avcılar devlet ikili testi yapmıyor ama avcılar hospital de 60 tl orda yaptırabilirsin ultrasonada ilhan bey giriyo çok deneyimli bi doktor ben orda yaptırdım

cvp verdigin icn ck tesekkur ederm cnm ya ozelde cok pahali medilife da 157 diyo bnde o yzden devlete yoneldm emin misn 60 olduguna aradm avcilr devleti skretr yapiliyo ddi randevusz gidebiliyo myz pki devlete hbrn vrmi cnm olmzsa hspitale giderm cok mu onemli bu test:)

cvp verdigin icn ck tesekkur ederm cnm ya ozelde cok pahali medilife da 157 diyo bnde o yzden devlete yoneldm emin misn 60 olduguna aradm avcilr devleti skretr yapiliyo ddi randevusz gidebiliyo myz pki devlete hbrn vrmi cnm olmzsa hspitale giderm cok mu onemli bu test yaaaa:)

cvp verdigin icn ck tesekkur ederm cnm ya ozelde cok pahali medilife da 157 diyo bnde o yzden devlete yoneldm emin misn 60 olduguna aradm avcilr devleti skretr yapiliyo ddi randevusz gidebiliyo myz pki devlete hbrn vrmi cnm olmzsa hspitale giderm cok mu onemli bu test yaaaa:)ne kadrlk hamilesn pki

ben 60 a yaptırmıştım tatlımmm devlet sadece ultrason la olan kısmını yapıyo kan tahlilini yine dişarı yaptırman lazım ki yine para vericen 20 haftalık hamileyim ben avcılar hospitali ara bi sor istersen
devlette yaptırabilmek için randevu alıcan kadın doğumdan gidicen o tahlilli doktora yazdırıcan yaptırıcan uzun iş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…