- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mustafa ali yada ahmet hamzaHanimlar merhaba bebgimizi nasipse kicagimiza almaya iki ay kaldi ama biz isim konusunda hala karar kilamadik bana oneribilecegiz isim varmi?ya ucuk degisik bisey olsun istemiyorum anlami gusel olsun simdiden tesekurler
Tarik eymen koyduk canimTarık Eymen uyumlu olmus..
Yasir
Yusuf Eren
Mus'ab Eymen..
Aa dogdu muu.. :)Tarik eymen koyduk canim
Yok daha dogmadi yani karar verdik demek istemistim ama iyi dileklerin icin cok saol son 3 haftayiz zorlaniyorum oturup kalkmakta baya hacibyolu bekler gibiyiz:)))Aa dogdu muu.. :)
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.. Çok sevindim.. Adıyla yaşasın inşaAllah..
Yok daha dogmadi yani karar verdik demek istemistim ama iyi dileklerin icin cok saol son 3 haftayiz zorlaniyorum oturup kalkmakta baya hacibyolu bekler gibiyiz:)))
Yokk bekliyoruzz son 3 haftamizdayizzz:)))Doğdumuu:)
Evet en zor gunler bizimde 20 ekim gozukuyo normalde ama bakalim gecmi ereknmi gelir bilmem:)))Hm.. anladım..
Zor günler.. En zor günler.. Allah yardımcınız olsun.. Ben de gecen sene bu zamanlar aynı haller içerisindeydim..
Benim kızım da geçen sene 24 Ekim 'de dünyaya geldi..
Saglikla kucaginiza alin insallahYokk bekliyoruzz son 3 haftamizdayizzz:)))