Acill-Ertesi Gün

Kalbim-ali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
2
0
1
35
Merhaba arkadaşlar, dün ilişki sonrası prezervatifin yırtıldığını farkettik. Hamile kalmak istemiyorum çünkü 2 aylık bebeğim var bu duruma ne psikolojik ne fiziksel ne de maddi olarak hazırım.Ertesi günü hapı alayım dedim bugün ama döllenmiş yumurtanın attırılmasına neden olmak günah olarak düşündüm .İnernetten araştırdığıma göre döllenmeyi önlediğini döllenmiş ve rahme ulaşmış yumurtaya etki etmediği için caiz olduğunu okudum bir yerde.Ve emzirdiğim için sütüme karışacağı için bebeği 1 hafta emzirmeyip sağıp sütünü dökmem gerektiği yazıyordu.Ben bebeğimi 2 haftadır emzirmeye zor alıştırdım meme reddi yapıyordu zaten.Bu kadar uğraştan sonra biberonla beslemem de etrafımdakilere garip gelecek.Ama hamile kalırsam da etrafa da rezil olcam zaten.Ne yapacağımı bilmiyorum aradan 13 saat geçti.Uzattım kusura bakmayın.Cevap verirseniz sevinirim.Karar vermem gerekiyor eczaneler kapanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…