Acill Gonapeptyl 0,1 ilacı bulamıyorum

esra amine

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
2
4
1
37
Merhaba İstanbulda yaşıyorum. Gonapeptyl 0,1 ilacını bir aydır bulamıyorum. Tedaviye başlamam gerekiyor ama hala bulamadım. Elinde kalan ilacı olan var mı? Eczanelerin hiç birinde de yok yardımcı olur musun??

Merhaba İstanbulda yaşıyorum. Gonapeptyl 0,1 ilacını bir aydır bulamıyorum. Tedaviye başlamam gerekiyor ama hala bulamadım. Elinde kalan ilacı olan var mı? Eczanelerin hiç birinde de yok yardımcı olur musun??
Gonapeptyl biz de arkadaşa arıyoruz uzun süredir, birkaç ilde daha soruşturdular ama yok. Onlar da aynı şekilde tedaviye başlayamadılar. Decapeptyl sordunuz mu siz? Muadili yazıyor internette ama. Ne olacak bu iş böyle hiç anlamadım

Merhaba bana özelden ulasirmisiniz?

Bende tup benek tedavısı goruyorum. Elımde ıkı tane gonanpeptyl var

Merhaba bende tüp bebek tedavisine başlayacağım 31 ocakta gonapeptyl kullanmaya başlamam gerekiyor elinde olan veya bulabileceğim bir yer bilen var mı?

Back
X