(ACİLL)Gün geldi,devran döndü..Sıra bende..Ne yapayım sizce?

hiççç oralıı olmaaa bencee!!
cevap vermee sinirr olsun merak etsin!!:dilcikar:

zemuszemus Şuan çatlıyor merakından.Çünkü ailemin yanında değilim.İstanbula geldim ve gezip tozduğumu biliyor.Estetik olduğumuda,saçlarımı tekrar sarı yaptığımıda.Çatlıyodur...Bide konuşmalarımda dalga geçer moddayım.Sinir oluyor...Birazdan kapayacağım 1-2 gün sonra açacağım.Şarjı bitmiş ilgilenmediğimden telle farkına varmamışım diyeceğim... lülülülülülü

süper bi olay ya eminim şu an kendini çok iyi hissediyosundurkaydirigubbakcemile5 inşallah zamanı gelince bunların aynısını ben de yapıcam kaydirigubbakcemile2 keyfini çıkar arkadaşım sonuna kadar:lepi:vereliniortak

süper bi olay ya eminim şu an kendini çok iyi hissediyosundurkaydirigubbakcemile5 inşallah zamanı gelince bunların aynısını ben de yapıcam kaydirigubbakcemile2 keyfini çıkar arkadaşım sonuna kadar:lepi:vereliniortak

Tatlım kendimi o kdr iyi hissediyorum ki yüzümden gülücükler eksik olmuyor.Heleki aradığında açıp dışardayım sonra döncm ben sana dediğimde o ses tonunu duyunca daha bi kendime geliyorum.. delikafaduldendelikafadulden İnşallah sende yaşarsın canım,seninde acın yerde kalmaz İNŞALLAH..:Saruboceq: sonuna kadar gider arkadaşım :lepi::lepi:

zemuszemus Şuan çatlıyor merakından.Çünkü ailemin yanında değilim.İstanbula geldim ve gezip tozduğumu biliyor.Estetik olduğumuda,saçlarımı tekrar sarı yaptığımıda.Çatlıyodur...Bide konuşmalarımda dalga geçer moddayım.Sinir oluyor...Birazdan kapayacağım 1-2 gün sonra açacağım.Şarjı bitmiş ilgilenmediğimden telle farkına varmamışım diyeceğim... lülülülülülü

Ohhhh.çok iyi olur..Canına değsin şekerim..İntikam soğuk yenen yemektircokacimcoook,bunu hatırlasın,sürünsün..Keyfine bak...opuyorumnanaktan

Ohhhh.çok iyi olur..Canına değsin şekerim..İntikam soğuk yenen yemektircokacimcoook,bunu hatırlasın,sürünsün..Keyfine bak...opuyorumnanaktan

cokacimcoook hehehe ..Sürünsün tatlım,ben 2 ay süründüysem o 4 ay sürünsün ki aklı başına gelsin..O vazgeçene kadar ben keyfime bakcm. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bence hiç cevap yazma canım, aradan bu kadar zaman geçmiş ne düşüncesiymiş bu. Ona cevap yazmamak ona hiç değer vermediğini hissettirir. Bırak onu kendi haline, huylu huyundan vazgeçmez ileride de böyle bahanelerle üzer seni. O düşüne dursun, sen hayatına mutlu mesut devam et!

Sevgiler..

1 ay oldu peşini birakali donsun pişman olsun diye her gece dua ediyorum bence ilk mesajında cevap verme emin ol bekliyo catlasin pislik dik dur laf sokması

Sakın öyle söyleme,onu hala değerli bulduğunu düşünecek..

Paşamın keyfi ancak gelmiş,şimdi görüşebiliriz diyor..
Bakalım sen hala onun bıraktığı yerdemisin?
Hiç görüşme..Şöyle bir mail atabilirsin..
Hala senin bıraktığın yerde durduğumu düşünmüyorsun değil mi?
Otursun içine..düşünsün dursun ne anlama geldiğini.erkek arkadaş anlamı mı çıkartır yoksa ben değiştim seni iplemiyorum anlamı mı çıkartır?orasını kendi bulsun..

ıllakı bırşey yazacaksan ...arkadaşın yazdıgı gıbı yazabılırsın...yanıtlarsa ..
hıııc yazmamm...attığı msj ya tutarsa mısalı...salllaa..

Back
X