Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar öncelikle merhaba 4 ay 1 haftalık hamileyim dşük tehlikem vardıq 1 hafta hastenede yattım geçen doktor gyno ferro sanal.ferrum sanal . Decavit ve magvital magnezyum verdi hepsini kullanırsam ağırgelmez mi korkuyorum yardım edinn ne olurrr (
hanımlar öncelikle merhaba 4 ay 1 haftalık hamileyim dşük tehlikem vardıq 1 hafta hastenede yattım geçen doktor gyno ferro sanal.ferrum sanal . Decavit ve magvital magnezyum verdi hepsini kullanırsam ağırgelmez mi korkuyorum yardım edinn ne olurrr (
hemen hemen ayni haftalardayiz ALLAH yardimcin olsun... doktoruna guveniyorsan korkma hamilesin sana agir gelecek ilaclar yazmaz doktorun ...tehliken gectimi artik?
mesajlarimi alinti ile cevapla ki daha erken gore bileyim... ben hamileliye basladigimda kanamalarim oldu progestan kullandim ilk 9 hafta .. ama folik asit bile icmiyorum hic bir vitamin kullanmiyorum ... vitamini eczaneden deilde pazardan aliyorum ben)))))