• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLL!!!!istanbul anadolu yakasında akupunktur merkezi??

limon_kabugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
2.353
30
116
Kocaeli
arkadaşlar ben tuzlaya yakın oturuyorum..tüpbebek tedavime başlama sürecime de az zaman kaldı..tuzlaya yakın,güvenilir bidiğiniz bir akupunktur yapan merkez var mı? kaynarca nenehatun hastanesi yapıyordu aslında ama doktor ayrılmış hastaneden..şimdilik başka yapan doktorlarıda yokmuş..o hastaneye güvendiğim için başka bir yer araştırmamıştım...şuan acil bir merkez bulmam lazım...anadou yakasında evime yakın bir merkez önerirseniz çok sevinirim...evime yakın olmasını istememin sebebi,çalıştığım yerde tuzla civarında..işten çıkıp çok uzak bir yere gitmem çok zor olur....

Limon kabuğunun yazısını okuyunca kendim yazdım sandım :)))
Tuzla da oturuyorum, bu tarafta çalışıyorum, nene hatunda tedavi oldum, 1 ay sonra takrar tedavi ve anadolu yakasında bir tüp bebek akupunkturcusu.

Özlemcim bana daha bilgi verir misin? Yada limon kabuğu? tüp bebek konusunda deneyimli bir yer mi? Bu önemli.

Ben de Anadolu / Avrupa yakası fark etmez tüp bebek hastaları ile önceden çalışmış başarı sağlamış bir akupunktur uzmanı arayışındayım, rica etsem uzmanın ismini paylaşır mısınız?

Back
X