Acill kanamam geldi

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
kahverengi lekelenmem vardi dr progestan verdi .Cok dikkatlj olmama ragmen 5 gun kahve lekeler devam etti .Bugun misafirim vardi ansizin kanama geldi koyu renk . daha fazlaydi.6 gun hala duzelme yok artis var sizce duser mi

Su an insaAllah hastanedesindir canim, InsaAllah birsey olmaz. Allah korusun bebegini. Hastaneden gelince bizi habersiz birakma. Allah yardimcin olsun.

Kizlar igne oldum 6 +6 olmus kalp atislarini duydugum an agladim hungur hungur. Igne yaptilar istirahat yapcam 1 hafta rapor alcam artik. Dusuk riski varmis . Ne zaman bu durum gecer daha belli degil yatiyorum suan ailem seferber oldu insallah bisey olmaz evladimi saglikli sekilde kucagima alirim

Seninde mi kanaman oldu En son kahve lekeydi dimi
Bitti zannettim sen msj attığında yine başladı malesef benimde yatıyorum inşlh yavrumuza bişey olmaz sana dua ettim Allah yardımcımız olsun. Kesenin etrafında kanama gördü mi doktor? Bende iki gün önce acilde duydum kalbini o kadar ağladım ki :-(

İyi akşamlar arkadaşlar....ilk önce allahım evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende sizin gibiyim adet gününden beri asiri bi türlü geçmeyen kanamam var.hatta ilk başta dr düşer bile dedi ama boncugumun değeri yükseldi.dr bile senin bu bebis ugrastiriyor bizi dedi :) çarşamba çok şükür kesemizi gorduk.başından beri progestan içiyorum.hatta bikere acillik bile oldum 2 hafta önce ..sancı ve aşırı kanama dan.resmen bacagimdan akti.2 haftadır yatıyorum 4 gündür de kanamam durdu.haftada 1 iğne ye basladik kese olsunca.ama bugün bi eğildim hafif yerden bişe almak için hafif kan geldi yine.birazda çok azcik KKK belim sancılani yor.sizce hafif sancı normalmi

Kizlar igne oldum 6 +6 olmus kalp atislarini duydugum an agladim hungur hungur. Igne yaptilar istirahat yapcam 1 hafta rapor alcam artik. Dusuk riski varmis . Ne zaman bu durum gecer daha belli degil yatiyorum suan ailem seferber oldu insallah bisey olmaz evladimi saglikli sekilde kucagima alirim
Kalp atışını duyduktan sonra dusme riski daha da azaliyor canım aslında kanaman ne kadar olduğu önemli 3 4 ped ve pıhtı şeklinde olması gerek sıkıntı diyebilmek için yani öyleymiş bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim en başta dua et bol bol rabbim yar ve yardımcın olsun ayağının altına yastık köy yukarda dursun uzan zorunlu olmadıkça kalkma mümkünse bardak dahi kaldirma

Çok şükür canım benimde ağlayasım geldi ne yalan söyleyim. Allahın izni ile hiç birşey olmaz canım, sen o güzel içini rahat tut yeter. Al raporunu, sakın kalkma. Sadece lavabo için kalk ayağa canım başka hiç birşey seni çıkartmasın yataktan. Kendine çok dikkat et ve doktorunun numarası varsa 1 hafta sonra arar ne yapman gerektiğini sorarsın canım, bunu şimdi dert etme. Bu riski de sakın düşünme çünkü düşük riski çoğu kadında olabiliyor canım, uzanıyorlar, kalkmıyorlar ve Allahın izniyle risk geçiyor, melekerini kucaklarına alıyorlar. Şu 1 hafta sağlık ve sıhhat ile geçsin de yeter. Allah yardımcı olsun canım, bebeğin için duânı eksik etme ♡

Back
X