Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen sene yaptirdik biz...kendi ozel tup bebek merkezimizde yapildi...esli olarak yapildi 600 vermistik...Allah kolaylik versin...
canım bızde yaptırdık ama bazen egıtım hastanelerı problem yapıyor ozelden gelenle ılgılenmıyorlar.esımın devlette oldu ucretsız ben umutta tedavı olmustum 150 tl canım ama bız sadece perıferık kanda gen testı yapıldık dıgerlerı bızden ıstenmedı canım benım
bunları şişli etfal hastanesi genetik polikliniği ümran hanım dan randevu alarak yaptırabilirsin.. onlarda samatya hastanesine sevk ediyorlar.. aynı gün muayene olup samatyada kan vermiştik 1ay sonrada sonuçlarımızı aldık..
hiçbir ücrette vermedik..
bunları şişli etfal hastanesi genetik polikliniği ümran hanım dan randevu alarak yaptırabilirsin.. onlarda samatya hastanesine sevk ediyorlar.. aynı gün muayene olup samatyada kan vermiştik 1ay sonrada sonuçlarımızı aldık..
hiçbir ücrette vermedik..
selam arkadaşlar doktorum bizden genetik tahlil istedi.isimlerini yazıyorum lütfen yaptıranlar yorumsuz kalmayınopuyorumnanaktan
periferik kanda karyotip analizi
Faktör II
Faktör V Leiden
MTHFR