Acill..kızlar genetik ile ilgili tahlillerinizi nerede kaça yaptırdınız??

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
selam arkadaşlar doktorum bizden genetik tahlil istedi.isimlerini yazıyorum lütfen yaptıranlar yorumsuz kalmayınopuyorumnanaktan

periferik kanda karyotip analizi
Faktör II
Faktör V Leiden
MTHFR

ssk karşılıyor bunu canım.
hem ben hem eşime ücretsiz yapıldı.

gittiğimiz hastanenin kadın doğum dr u istemişti.. pahalı bi test.

canım bızde yaptırdık ama bazen egıtım hastanelerı problem yapıyor ozelden gelenle ılgılenmıyorlar.esımın devlette oldu ucretsız ben umutta tedavı olmustum 150 tl canım ama bız sadece perıferık kanda gen testı yapıldık dıgerlerı bızden ıstenmedı canım benım

bunları şişli etfal hastanesi genetik polikliniği ümran hanım dan randevu alarak yaptırabilirsin.. onlarda samatya hastanesine sevk ediyorlar.. aynı gün muayene olup samatyada kan vermiştik 1ay sonrada sonuçlarımızı aldık..
hiçbir ücrette vermedik..

canım bızde yaptırdık ama bazen egıtım hastanelerı problem yapıyor ozelden gelenle ılgılenmıyorlar.esımın devlette oldu ucretsız ben umutta tedavı olmustum 150 tl canım ama bız sadece perıferık kanda gen testı yapıldık dıgerlerı bızden ıstenmedı canım benım

bizde umutta tedavi görüyoruz.enver beydi doktorum şimdi ulun bey,dondurulmuşlar var ama araştırmalardan sonra transfer olucak.senin doktorun kimdi tahlil sonucunda birşey çıktımı?

kardiyovasküler risk paneli adında bir testti bana yapılan, özel hastanede 500e yaptırmıştım ssk karşılamıyor dediler bize :( 20 günde anca çıktı sonuçlar

bizde 2009 mayıs gibi yaptırmıştık alman hastanesinin tüp bebek bölümünden halit fırat erdendi doktorum bizi özel bir merkeze yönlendirdi eşim ve benden periferik kanda kromozom analizi istemişti GENETKX diye biyerdi doktorun istek kağıdıyla gittiğimiz için 370tl verdik aslında sadece tek kişi 380 mi neydi dr halit bey sayesinde tek kişi fiyatına hallettik merkez beşiktaşta atv binasına yakın bi yerdeydi 15 günde de çıktı sonuç.

izmirde genlab da karyotip analizini geçen sene karı koca 250ytl, tek kişi 150 ytl yaptırdık. Umarım sonucun iyi çıkar çünkü çok önemli ve gerekli bir test. Sonuçlar en erken 10 günde çıkıyor selamlar

valla samatya devlet hastanesinden randevu alıp gidersen eşn için dr yazıyor testi özel biyerde yapılıyor ve ücret almıyolar ama snein için yapmaları için en az 3 düşük istiyolar.. öle dersen senin içinde yazabilirler canım ....ücretsiz yaptırırsın yani...

canim biz esiminkini samatya devlette yaptirdik ücretsiz.benimkini ise burç labaratuvar var.özelden yaz istersen canim.bilgi veriyim...

bunları şişli etfal hastanesi genetik polikliniği ümran hanım dan randevu alarak yaptırabilirsin.. onlarda samatya hastanesine sevk ediyorlar.. aynı gün muayene olup samatyada kan vermiştik 1ay sonrada sonuçlarımızı aldık..

merhaba konu hakkında hastaneyı aradım umran hnm bulamadım aynı tahlıllerı yaptırıcaz fiyatları ucretsiz midir bana bi zahmet geri dönus yapabilirmisiniz?

merhaba ben geçensene hamile kaldım ama düşük oldu..3 defa bebek kaybım var..bizde samatya hastanesinden randevü aldık eşim ürolojiden... ben ise kadın doğumdan aynı gün gittik problemlerimizi anlatık zorluk çıkarmadılar..neredeyse 2 satte işimizi bitirdik hastanede... 1 ay sonra sonuçlarmızı aldık allaha şükür bişey çıkmadı...hastaneye gittiğiniz zaman bu testtin sizin için çok önemli olduğunuz belirtin arkadaşlar:50:

merhaba ben 1 senede 2 kez düşük yaptım daha dğrusu doktor mudahalesi gerekerek kürtaj oldum. ilk gebeliğimde kalp atısları olusmadıgı için alındı.ikincisinde çift gebelik geçirdim cok asırı agrım ve bıraz kanamam oldu sadece keseler olusmustu ve gebelık hormonumda düşüş oldugu için doktoum kürtajla aldı. bunun nedeni araştırmak için bana bir takım tahlilller yazdı. maliyeti cok yüksek tuttu ben ankaraya gelip muayene olmadan bu tahlilleri yaptırmak ıstesem tutar yuksek olurmu. yada bir doktora muayene olsam ban bu tahlilleri yazdıgınızda sgk karsılar mı. bazı yerlerde doktor muayenesinde doktor isterse ücretsiz bu tahliller dediler. ama kafama takılan doktorlar hepsini istemeyebilir denıldı. kast doktorum da bunlar gerekli olanlar demişti. kafam cok karıstı bana yardımcı olur

selam arkadaşlar doktorum bizden genetik tahlil istedi.isimlerini yazıyorum lütfen yaptıranlar yorumsuz kalmayınopuyorumnanaktan

periferik kanda karyotip analizi
Faktör II
Faktör V Leiden
MTHFR

Canım aynı testler bizdende istenmisti, zeynep kamil genetik biriminden randevu alip yaptirdik. Tup bebek tedavisi gordugumuzu ve ilk tedavinin negatif sonuclandigindan bahsettik hic sorun cikartmadilar.. 3 hafta sonrasina randevu alabilmistik. Testlerin sonuclanmasida 3 haftayi buluyor.. Ozel hepsi icin 2000 gibi bi rakkam cikartmisti. Zeynep kamilde ucretsiz yaptirdik..

Back
X