Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileli nasıl sonlandirabiliriz adet oldum ama kesik kesik geldi az sürdü ve test yaptim ilk çizgi belirli diğer çizgi belli belirsiz çıktı anlayamadım varsa bile nasıl sonlandira bilirim bunu ((
burda cocuk icin aglayan, gun sayan binlerce eziyete katlanan kadinlar varken sorunuz hic hos olmamis bence.buraya sorana kadar bir doktora gitseydiniz daha isabetli olurdu sanki.
Bende biliyorum böyle bi sorunun saçma olduğunu ama konu bildiğiniz gibi değil gerçekten çaresiz olmasam böyle yazmazdım buraya yaptığım şey istek dışı olan birşey ve suanda bunun yüzünden kaç gündür kötüyüm ve sonlandırmayı istedim ama malesef imkansız
Bende biliyorum böyle bi sorunun saçma olduğunu ama konu bildiğiniz gibi değil gerçekten çaresiz olmasam böyle yazmazdım buraya yaptığım şey istek dışı olan birşey ve suanda bunun yüzünden kaç gündür kötüyüm ve sonlandırmayı istedim ama malesef imkansız
Bakın ben adet gördüm ama kesik kesik gördüm 2 gün önce ve az geldi ve emin olamadım jamilelik test yaptim ve 1inci cizgi belirgin digeri cok belli belirsiz cikti anlayamadim ve hamile olmamam lazım: ( çok isterdim ama su durumda olursa gerçekten benim için kötü olcak
desenizki basimdan boyle boyle seyler gecti ve hamileyim bu durumda aceba ne yapabilirim?eminim fikirler cikacaktir ama yemek tarifi ister gibi cocuktan kurtulma tarifi isterseniz kimse size yardimci olmaz.ustunede tepki alirsiniz.dedigim gibi doktora gidin ne istiyorsaniz ona anlatin buraya degil.saglikli gunler dilerim
Bakın ben adet gördüm ama kesik kesik gördüm 2 gün önce ve az geldi ve emin olamadım jamilelik test yaptim ve 1inci cizgi belirgin digeri cok belli belirsiz cikti anlayamadim ve hamile olmamam lazım: ( çok isterdim ama su durumda olursa gerçekten benim için kötü olcak
hastaneye git kan tahliline baktır beta hcg ye ordan anlarsın burdan biz nasıl karar verelim hamile olup olmadıgına adet olupta hamile kalanda var kimyasal olup gun gun degeri düşende
beklemek istemiyosarsan bi acile git şimdi